FÜLES

Felfedte a nyilvánosság számára csodálatos otthonát a világhírű színésznő – Videó

Taylor Hill egy növekvő város gyönyörű ékkövére bukkant, amikor új otthonát kereste.
  • Szerző: Ripost

Három évvel ezelőtt a coloradói születésű modell-színésznő, Taylor Hill azon gondolkodott, hogy megveszi első manhattani lakását. Aztán egy sorsszerű látogatást tett egyik barátjánál Nashville-ben, ami mindent megváltoztatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Azt kérdeztem: Mi ez a város? Imádtam és akkor azonnal elkezdtem házakat keresni” - árulta el Taylor Hill.

Megmutatta otthonát Taylor Hill
Fotó: YouTube

Amikor belépett az 1936-ban épített, rusztikus kinézetű rönkházba, azonnal beleszeretett és tudta, hogy álmai otthonát látja.

Hills 1,29 hektáros saroktelke távol esik a forgalmas utcáktól, egy buja, fákkal teli területen fekszik. Sűrű bambuszligetek veszik körül, mégis pillanatok alatt a városba lehet érni a luxusházból. Egy medencével felszerelt, zöldellő oázis az ország egyik leggyorsabban növekvő városában.

Belül a 3622 négyzetméteres, négy hálószobás otthon meleg hegyvidéki hangulatot áraszt, amely a Hill szülőföldjén, a Rocky-hegységben elterjedt építészetre emlékeztet.

„Ez az egyik oka annak, hogy annyira kötődőm ehhez a házhoz. Amikor beléptem ide, azt gondoltam, ez olyan, mintha otthon lennék” – magyarázza Taylor Hill.

A bejárati ajtón belépve a látogatók egy hangulatos nappaliba érkeznek, ahol rönk és falazott falak, eredeti tölgyfa padló veszi körül a kőből rakott kandallót. A híresség egyébként nem vett igénybe lakberendezőt, a saját ösztönei szerint rendezte be házát. Megfizethető bútorokkal, családi ereklyékkel és finomabb kidolgozású antikvitásokkal dobta fel otthona hangulatát.

Ha kíváncsi vagy Taylor varázslatos házára, most annak minden zugába betekinthetsz az alábbi videóban:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?