FÜLES

Ezt gondolja a női mellekről Gálvölgyi János: Ki hitte volna?

A Kossuth-díjas színész kendőzetlenül vallott arról, mit gondol a cicikről, és úgy egyébként a nőkről! A mûvész érdekes mondatokat fogalmazott meg!
  • Szerző: P.D.

Házaspárként láthatják a nézők Bánsági Ildikót és Gálvölgyi Jánost a néhai Florence Foster Jenkins életéből készült Mennyi hang című előadásban. A világ legrosszabb hangú operaénekesnőjének tartott örökösnő férjét alakító Gálvölgyi a Borsnak elárulta: nála a buta nők szóba sem jöhetnek.

"El sem tudtam volna képzelni az életemet egy tehetségtelen nő mellett. Hatalmas szerencsém is van, hiszen a feleségem, Judit, aki idén lesz 47 éve, hogy igent mondott nekem, zseniális műfordító és csodálatos anyja a gyermekeinknek. Attól soha nem ájultam el, ha valakinek nagyon jó lába és melle volt, ha közben sötét volt, mint az éjszaka" – mesélte a színész.

"Emlékszem, gimnazista voltam, és nagyon tetszett egy lány. Könyvből kimásoltam egy Petőfi-verset, odaadtam neki, és azt füllentettem, hogy én írtam. A lány gyönyörűnek találta a költeményt, erre én annyira pipa lettem a butasága miatt, hogy rögtön szakítottam vele" - folytatta a színész.

Színpadon most átélheti, milyen lett volna, ha kitart a tehetségtelen, buta lány mellett, de Bánsági Ildikó oldalán még ezt is élvezi.

"A színpadi szerelem annyiból más, hogy itt „csupán” hét­től tí­zig tart a kapcsolat köztünk Ildikóval, akivel már körülbelül 370 évvel ezelőtt játszottunk együtt a Néma Levente című darabban a néhai Sztankay István partnereként, de most is hatalmas izgalommal várjuk, hogy ezt a vitatott, ám nagyon szerethető párt életre keltsük" – viccelődött a színművész.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?