FÜLES

Elképesztő: Kikészült az étteremben Ördög Nóra!

A gyönyörû mûsorvezető roppant kínos szituációba keveredett Jamie Oliver budapesti éttermében.
  • Szerző: T.B.

Néhány hete nyitotta meg éttermét a magyar fővárosban a világhírű szakács, Jamie Oliver. Ördög Nóra és férje, Nánási Pál szerettek volna elkölteni egy estét a felkapott helyen, ám csalódniuk kellett.

"Belépve angolul köszöntöttek bennünket, mondtuk, hogy köszi, de magyarok vagyunk. (…) Erre a srác közölte, hogy ő viszont csak angolul beszél, úgyhogy majd mindjárt hív egy magyarul beszélő kollégát. Mindezt kissé lesajnáló stílusban. A pasi közölte, hogy sajnos nincs asztal. (Volt, legalább öt, plusz a teraszon is jó néhány.) Kicsit téblábolni kezdtünk, semmiképpen nem akartam kijátszani az Ördög Nóra-kártyát, sőt" - kezdte a közösségi oldalon a műsorvezető, akit további kellemetlenségek értek.

"Egy magasabb beosztású csaj a kezét tördelve odalépett, és azt mondta, hogy sajnos elfogyott az étel. Sajnos Jamie nagyon szigorú, és csak a meghatározott helyről rendelhetnek alapanyagot, mert a magas minőség, bla-bla... Kicsit értetlenül néztünk egy pár másodpercig, aztán távoztunk.

Számtalan megoldást tudtam volna erre a helyzetre, ha valóban kedvesen, intelligensen, jó vendéglátó módjára szerették volna megoldani ezt a szitut

- fakadt ki Nóri, aki nem akart többet elárulni a Blikknek a helyzetről. Az étterem a következőt reagálta a napilap kérdésére.

"Azt elutasítom és kizártnak tartom, hogy az a kolléga, aki az ajtóban fogadta őket, lesajnálóan nézett volna rájuk, valamint azt is, hogy a felszolgáló hölgy azt mondta volna, hogy már nincs étel. Ez a mondat biztos, hogy nem hangzott el. Félreértés lehetett, hiszen olyan előfordul, hogy bizonyos fogások elfogynak, ám az, hogy minden, az lehetetlen" - mondta Zsidrai Roy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?