FÜLES

Eldurvult Suzy és Jolly válása

Egyre inkább elmérgesedni látszik Suzy és Jolly viszonya. A válófélben levő egykori álompár képtelen békében pontot tenni az együtt töltött tizenhárom év végére.
  • Szerző: ripost

Igazi drámává fajult Suzy és Jolly válása. A sztárpár június elején jelentette be, hogy különválnak az útjaik, majd nem sokkal később kiderült, hogy Jolly egy nála tizenkilenc évvel fiatalabb lányt szeret.

Mindez nyilvánvalóan fájdalmasan érintette az elhagyott feleséget, most pedig Jolly egy az internetre kikerült Facebook üzenetben azt írja: szerinte Suzy az, aki egy kamuprofil mögé bújva gyalázza őt és új barátnőjét.

Ahogy azt a %% elsőként megírta, a Mónika nevű álprofil Suzy és Jolly fotóival visszaélve gyalázza a mulatós zenészt, trágárságokat állít róla és kedveséről, Barbaráról. Jolly akkor azt mondta lapunknak, nem tudja, ki lehet valójában a titokzatos zaklató, most azonban úgy tűnik, rájött ki állhat a profil mögött. A zenész szerint ugyanis nem más áll a rágalmazó bejegyzések mögött, mint a felesége, Suzy!

A %% megkereste Suzyt, aki nem tagadta, hogy férje már napokkal ezelőtt megvádolta azzal, hogy ő áll a zaklató profiloldal mögött. 

„Sosem tennék ilyen beteges dolgot! Ha én valamit állítok, azt csak a saját nevemben teszem.

"Nem véletlenül nem nyilatkoztam korábban ebben az ügyben... Már nagyon unom, ami az elmúlt négy hónapban körülöttünk történik” – mondta Suzy. 

 

A részleteket olvasd el a %% napilap csütörtöki számában!

És ezeket olvastad már?