FÜLES

Demjén nem emlékszik, hogy törte el karját!

De arra sem, pontosan mikor is röntgenezhették meg. Mi történhetett péntek éjjel?
  • Szerző: Ripost

Egyre izgalmasabb Demjén Ferenc kartöréses sztorija. Az énekes, mint arról mi is beszámoltunk, péntek este szenvedett súlyos balesetet, a jobb felkarja eltörött, a vállától a csuklójáig begipszelték.

Demjén a Blikknek azt mondta, nem emlékszik rá pontosan, hogy mi történt. "Még függőlegesen jöttem le a színpadról, majd vízszintesbe kerültem. Vártam a taxit, sötét volt,

nem vettem észre az akadályt, s elbotlottam valamiben"

- indokolta sérülését Rózsi a Blikkben, majd hozzátette: aznap este nem is foglalkozott vele, csak másnap ment be a kórházba. "Másnap reggel már fájt, bementem a kórházba, ahol megröntgeneztek. Megállapították, hogy eltörött a karom, a vállamtól a csuklómig begipszeltek" - magyarázott a helyzetről.

Egy barát azonban teljesen máshogy emlékezik erre vissza a Bors hasábjain: "Nagyon fájt neki, de az ujjait tudta mozgatni, ezért nem is akart kórházba menni. Mentőt nem hívtunk hozzá, inkább

beültünk a kocsiba és megálltunk a balesetinél, hogy legalább röntgenezzék meg"

- mondta a lapnak egy barát, ami szerint Demjén már aznap este kórházba került.

"Rózsi végig tiltakozott, azt mondta, szombaton bulija lesz, nem ér rá ilyen apróságokkal foglalkozni, de végül nekünk lett igazunk, hiszen a röntgenfelvételek igazolták a gyanút, csúnyán eltört a felkarja" - hangzik el a másik történet. A barát szerint valóban súlyos baleset történt, Demjén felkarja el is deformálódott. Az énekes mégis azt reméli, szombaton már felléphet.

És ezeket olvastad már?