FÜLES

Komoly szabályokat vezetett be családja miatt Bódi Margó

Bódi Margó igazi anyatigrisként viselkedik, ha az unokáiról van szó. A mulatós énekesnő emiatt komoly szabályokat vezetett be, ami nem csak a kicsikre, de a férjére is vonatkozik.
  • Szerző: RIPOST

Különös kijelentést tett a NőComment! című műsor vasárnapi adásában Bódi Margó. Az énekesnőről köztudott, hogy családjáért mindenre képes, biztonságuk érdekében pedig komoly szabályokat is bevezetett. A műsorban a külföldi tanulmányokról beszélgettek a meghívottak, ahol Margó egyértelműen kijelentette, unokáit nem engedné el a határon túlra. Az énekesnő elképzelhetetlennek tartja, hogy hónapokig ne lássa a gyermekeket, és ez ugyanúgy vonatkozik férjére, Gusztira is.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nem tudom elképzelni azt, hogy az unokáim külföldön, egy idegen családnál éljenek hetekig vagy hónapokig. Még akkor sem, ha tanulni mennének. Egyik unokám sem hozta ezt még fel, nem vágynak ők erre. Ha esetleg Magyarországon táborba mentek, akkor csak úgy engedtük el őket, hogy minden este, hat órakor mentünk értük, és itthon aludtak. Nekik ezzel nem volt problémájuk” – fogalmazott Margó, akinek az mindennél fontosabb, hogy a gyerekeket biztonságban tudja.

Bár úgy tűnhet, hogy az énekesnő szigorú szabályok szerint neveli unokáit is, erről szó sincs, ugyanis mindent megad nekik. Naponta látogatja őket, sőt nyaranta közös vakációra is elviszi a gyerekeket férjével. Ám ezt a féltést nem csak az unokák felé mutatja Margó, Gusztit is hasonló keretek közé szorítja.

„44 év alatt még soha nem aludtunk külön Gusztival. Nem engedném el őt sem, nehogy valamit csináljon... Nálunk fontos a családi egység, és mi úgy vagyunk egy egész, hogy együtt vagyunk” – jelentette ki a mindig mosolygós énekesnő, akivel természetesen Guszti is egyetért.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?