FÜLES

Kommentháború robbant ki Berki Mazsi babakocsis képe alatt, emiatt szólták meg

A friss anyuka egy különleges energiákkal rendelkező fényképet osztott meg közösségi oldalán, amivel nem várt reakciókat váltott ki.
  • Szerző: Ripost

Berki Mazsi egy igazán különleges fényképet posztolt nemrég közösségi oldalán. A fotó azonban egyeseknél kiverte a biztosítékot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az éjszaka közepén tett egy sétát a Római-parton, a telihold fényében fürödve. Mazsi és kislánya mondhatni egy ezoterikus szeánszon vett részt, ugyanis hozzáértők úgy vélik, hogy a Hold energiái befolyással vannak a mindennapjainkra.

Fotó: Metropol

Az persze nem is annyira meglepő, hogy mindezt figyelemmel kíséri a celebfeleség, hiszen Mazsitól egyáltalán nem áll távol az ezoterika világa. Numerológus segítette például első gyermeke nevének kiválasztásában is.

A holdfényt visszatükröző Duna, és a babakocsit őrző kutyus egyébként tényleg elég impozáns összképet alkotott. Ám pont ezért robbant ki egy kisebb kommentháború is.

Az egyik hozzászóló nehezményezte, hogy nem kellene még szabad levegőre vinnie alig egy hetes babáját. Még egy másik kommentelő azt tette szóvá, hogy milyen giccses és rossz babakocsit választott.

„Üres babakocsi?? Egy hetes babát nem ajánlatos kivinni télen. Nincs szmog Peseten?”

„Örülök, hogy egészségesek vagytok! Boldogságot mindenkinek. (Viszont a babakocsi nagyon gáz) Csúnya, giccses, nem a legjobb minőség” – szóltak a kommentben.

A negatív hozásszólások alatt azonban többen is Mazsi védelmére keltek.

Íme a sokakat megosztó fénykép:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?