FÜLES

Berki Krisztián reagált: Pamela foglalkozzon a saját életével

A két híresség között ismét elmérgesedett a viszony. Pamela a Mokka hétfői adásában beszélt Berkiről, aki ezt nem hagyta szó nélkül.
  • Szerző: ripost

Berki Krisztián a Mokka hétfői adása után reagált Hódi Pamela állításaira. A hírességről volt kedvese nem nyilatkozott túl hízelgően: azt állította, Berki nem látja el rendesen az apai feladatait, amik így feleségére, Mazsira hárulnak. A megkereste az izomcelebet, aki nevetségesnek tartja exe állításait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Leszögezném: Berki Mazsi nem az édesapja a kislányomnak, ezért nem az apai feladatokat látja el. Nem is a barátja, hanem hivatalosan a mostohaanyja, de mi egymás között úgy hívjuk, hogy stepmother, mint az angolok, és Nati ezt imádja” - mondta el a -nak Krisztián, aki úgy érzi, Pamela még mindig vele van elfoglalva.

Fotó: TV2

„Én nem követem az ő életét, de ő sajnos még mindig foglalkozik enyémmel. Ma már, hogy menyasszony, és majdnem feleség, a saját életével kellene foglalkoznia„ – hangsúlyozta Berki, aki szerint kislányuk közelgő születésnapja komoly feszültséget okoz majd közöttük.

„Végtelenül sajnálom kislányomat, akinek az volt az álma, hogy az édesapja és az édesanyja ott legyen a közelgő születésnapján. Ez egyszer már az én jóvoltamból megtörtént, de idén sajnos nem jöhet létre, mert Pamelának nem a kislánya a legfontosabb, hanem saját maga” – fogalmazott Berki.

Mindezek mellett van még valami, ami újabb feszültséget okoz a szülők között. Krisztián ugyanis állítja, hogy Pamela nem tartja be a hivatalos végzést, emiatt pedig nem láthatja eleget a lányát.

”Én mindig az igazat fogom mondani és megtartatni. Ezért megtettem a megfelelő lépéseket azért, hogy Pamela is betartsa a szülői felügyeletet„ – jelentette ki Krisztián.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?