FÜLES

Bangó Margit: Lassan bezárom a kaput és karanténba vonulunk!

Egyre jobban aggódik a koronavírus-járvány miatt Bangó Margit! A 70 éves előadóművészt a családja is nagyon félti, hiszen korából és egészségügyi állapotából adódóan veszélyeztetettnek számít.
  • Szerző: Ripost

Nehéz helyzetbe került Bangó Margit és családja! Mivel a koronavírus-járvány már bárhol jelen lehet, így érthető, hogy a Kossuth-díjas előadóművész aggódik szerettei egészségéért. Éppen ezért Margiték szeretnének biztonságban tudni mindenkit a családból, így hamarosan bezárják a kapukat és karanténba vonulnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„A családom nagyon félt, még a légytől is óvnak. Egyrészt a korom végett, másrészt tisztában vannak vele, mennyi betegségen mentem keresztül. Mondhatni, én halmozottan hátrányos helyzetben vagyok” – kezdte a -nak a Kossuth-díjas előadóművész, aki rendkívül elővigyázatos, hiszen a koronavírus most már bárhol felütheti a fejét.

„Nagyon nehéz helyzet ez, hiszen most már bárhol lehet a vírus. Féltjük egymást, főleg a gyerekeket, hiszen akár az iskolában is elkaphatják ezt a szörnyű betegséget. Ez pontosan az a helyzet, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy mi a legjobb megoldás. A minap már azon gondolkoztam, hogy nem engedem őket iskolába” – fogalmazott Bangó Margit. A művésznő kihangsúlyozta, mindent elkövet a családja egészségéért, ezért ha szükséges, azonnal önkéntes karanténba vonulnak.

„Nincs ezen mit szépíteni, hiszen itt a második hullám... Én visszafogtam már teljesen magam: nincs meg az a szabad mozgásom, ami eddig volt. Lassan fogom magam, bezárom a kaput és karanténba vonulunk” – jelentette ki a legendás énekesnő.

Elmaradt az Aréna koncertje

A járvány csúnyán keresztülhúzta a művésznő számításait! A Kossuth-díjas előadóművész idén októberben adott volna nagyszabású koncertet a Papp László Arénában, aki ezzel a fellépéssel ünnepelte volna meg a hetvenedik születésnapját is. Végül a tervezett időpont helyett, május 16-án áll majd Margit színpadra.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?