FÜLES

A színpadon sem csókolja egymást Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari

A színészházaspár kapcsolata tavaly nyáron ért véget, Kiskeró azóta új párra talált egy fiatal színésznő személyében.
  • Szerző: Ripost

Kínos szerelmi háromszög alakult ki az Operettszínházban, miután alig egy évvel az első gyermeke születése után visszatért a teátrumba Dancs Annamari. A színésznőnek ugyanis egy helyen, mi több egy darabban kell játszania férjével, Kerényi Miklós Mátéval, és annak új szerelmével, Kardffy Aishával.

Annamari korábban nem titkolta, hogy szinte könyörgött gyermeke apjának, Kerényi Miklós Máténak, hogy térjen vissza a családjához, de a férfi az Operettszínház ifjú tehetségét választotta.

A szerelmi háromszöget kellemetlenné teszi, hogy a történet szereplői nemcsak egy helyen, de egy darabban is játszanak. A felújított Marica grófnőben ráadásul a két nő egymás váltótársa.

Annamari és Aisha alakítják a darabban Lizát, a történet egyik főszereplőjét, aki beleszeret a jóképű Liebenberg Istvánba.

A karaktert Kerényi Miklós Máté és váltótársa, Laki Péter játsszák. Bár a színházakban szokás, hogy egy-egy szerepet két vagy három színész kap meg, most mégis mindenki számára kellemetlen ez a helyzet.

Máté ugyanis nem a feleségével, Annamarival alkot szerelmespárt a színpadon, hanem új szerelmével, Kardffy Aishával, míg Annamari Laki Pétert csókolja estéről-estére.

Hogy mit mondott egy neve elhallgatását kérő operettszínházas munkatárs, elolvashatod a keddi %% napilapban!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?