FÜLES

„A stressz a legerősebb kapcsolatnak sem tesz jót” – magánéletéről vallott Galambos Lajos

A mulatós sztár áramlopási pere immár öt éve tart. A stressz azonban durván megviseli az egész családot.
  • Szerző: Ripost

Hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon folytatódott Galambos Lajos 30 milliós áramlopási pere, melyben elsőként nejét, Bogárkát hallgatta meg a bíróság, mint az ügy másodrendű vádlottját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon szerettem volna egy részítéletet, amiben felmentik a nejemet, mert egy óriási pszichés tehertől szabadult volna meg. Ezt az új ügyvédje, dr. Bóta László tökéletesen összefoglalta a bírónak, hogy Boglárkáról soha, senki nem állította, hogy bármit elkövetett volna, de a felmentés nem sikerült” – mondta a trombitaművész a Borsnak.

A mulatós sztár és felesége úgy jött ki áramlopási ügyük tegnapi tárgyalásról, mint akik között nincs meg az összhang. Lajcsi úgy magyarázta: a stressz a legerősebb kapcsolatnak sem tesz jót

Fotó: Bors

„A stressz a legerősebb kapcsolatnak sem tesz jót… Ez az egész botrány nem mondanám, hogy a nejemmel minket jobban összekovácsolt volna, vagy erősítette volna a házasságunkat, inkább éket vert közénk, sajnos. Folyton, mindenben azt keresem, hol hibáztam…” – árulta el a lapnak Lajcsi gyermekei anyjára pillantva, aki nagyon lefogyott a sok idegeskedés miatt.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?