HŰHA

Így viselik az Eb-t a honi celebcsajok!

Elkezdődött a futball Európa-bajnokság, ami bizony gyakran ver éket férfi és nő közé, legyen bármilyen szoros is a kapcsolatuk. Ezek a lányok viszont szeretik a focit...
  • Szerző: Buster

A legtöbb férfi arról álmodik, hogy a nagyobb fociünnepekkor élete párja minden meccs előtt bedob a mikróba egy szekérderéknyi popcornt, majd a kedvenc csapata mezébe bújik és szépen helyet foglal mellette a kanapén. Ezzel szemben a rögvalóság általában az, hogy a hölgyek fogják magukat és szerencsésebb esetben a saját hitelkártyájukkal, csapatokba verődve elszaladnak csajos, vásárlós napot tartani. De vajon mit csinálnak hazánk ismert hölgyei az épen zajló Európa-bajnokság alatt?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hódi Pamela

Hódi Pamela számára jó program a közöz meccsnézés Fotó: Ripost/Markovics Gábor

Hódi Pamela: Tényleg szeretem a focit

Az ismert influenszer ha nem is ül tűkön amiatt, hogy péntek este elkezdődött a foci Európa-bajnokság, de párjával szívesen nézi a meccseket. Bár a szabályokkal nem teljesen van tisztában, sok igazi klasszist felismer és minden meccs előtt kitalálja, kinek fog szurkolni 90 percen át. „Bence focista volt, így természetes, hogy amikor csak tudja, meg fogja nézni a meccseket. Én pedig partner vagyok ebben. Persze megeshet, hogy elunom és átmegyek a másik szobába egy filmet nézni, de többnyire kitartok és még izgulok is a csapatért, amelyiket választottam” - mondta Hódi Pamela, aki korábban többször elkísérte Tóth Bencét a meccseire. „Nekem bejön a hangulat, ami egy focimeccsen van. El tud ragadni a játék izgalma és remekül elvagyok azzal is, hogy papírpohárból igyam az üdítőt. Most az Eb alatt nem megyünk majd ki egy mérkőzésre sem, hiszen a kislányunk minden szabadidőnket leköti és építkezünk is, de nem kizárt, hogy ülök én még lelátón, ahogy az sem, hogy egyszer megértem a lesszabályt” - mondta Pamela.

Fotó: Markovics Gábor

Megyeri Csilla: Nem csak bírom, de értem is

Megyeri Csilla az igazi focidrukker pasik álma, hiszen egyenesen rajong a fociért és már most biztos benne, hogy ha csak teheti, leül majd a képernyő elé, hogy végigizguljon egy-egy Eb meccset. „Zsolti előtt hat évig egy focistával jártam és mellette megszerettem ezt a remek sportot. Rengeteget jártam meccsekre és igazából értem is az összes szabályt. A barátainkkal már meg is beszéltük, hogy bizonyos mérkőzéseket csapatosan nézünk majd, szóval igazi bulihangulatban fogjuk tölteni ezt az időszakot. Ja és persze hajrá Magyarország!”- nyilatkozta a híresség.

Aleska

Aleska ugyan kényszerűségből nézi a meccseket, de az is valami... Fotó: Instagram

Sáfrány Emese: Nézni fogom a meccseket, nem tehetek mást

Aleska egy futballedző jegyese, így aztán nincs mit tenni, ha a tévében rúgják a bőrt, neki is néznie kell. „Nézni fogom a focimeccseket, nem tehetek mást! Nagyon jól meglennék tévé nélkül is, de Ádám egyszer azzal az ötlettel állt elő, hogy legyen két készülékünk, úgy mindenki azt néz, amit akar, vagy nem néz semmit. Igen ám, de nekem egy is sok, így kompromisszumot kötöttünk. Egy televíziónk lesz, de nincs nyavalygás, a meccseket mindig kötelező megnézni ” – mesélte nevetve a kismama, aki az elkövetkező hetekben igyekszik majd elszórakoztatni magát a meccsek alatt. „Főzök majd valamit, vagy nyomkodom a telefonomat, de még az is lehet, hogy élvezni fogom” – fejezte be Sáfrány Emese.

Fotó: Instagram

Agárdi Szilvi szabadtéren akar szurkolni

Agárdi Szilvi egyenesen rajong a fociért. Az énekesnő már alig várja, hogy szabadtéri közvetítésen szurkoljon a csapatoknak. „Amióta megvertük a horvátokat, nagyon megszerettem a focit. Mondhatni, az életem része lett és mivel párom is focista, sok mindent tudok már a sportágról. Nagyon vártam az Eb-t, imádom, amikor Krisztián végig narrál a meccs alatt. Elmagyarázta az összes szabályt: tudom, hogy mit jelent a tizenegyes, a les, vagy a szabadrúgás. Hallom is, amikor passzolgatják a játékosok a labdát, de a meccset leginkább szabadtéren szeretem hallgatni” – mondta lelkesen Szilvi, aki szurkolás közben szotyi helyett pisztáciát eszik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?