HŰHA

Durva pánikrohamot kapott Demcsák Zsuzsa

Zsuzsa a játék elején egyszer már legyőzte mélyről fakadó félelmét, de most képtelen volt összeszedni magát, és feladta a játékot.
  • Szerző: Buster

Az Ázsia Expressz második szériájának versenyzői már eddig is számos félelmükkel néztek szembe a játék kezdete óta, de Demcsák Zsuzsa eddig remekül vette az akadályokat. A keddi adásban azonban őt is utoléri a „végzete”, ami elefántok formájában érkezett. A feladattal mindhárom, a döntő hétre bejutó párosnak meggyűlt a baja, hiszen Grétát többször is inzultálta ormányával az egyik óriás, míg Vecát egyikük a farkával csapta arcon úgy, hogy az énekesnő még a feladat után is sírt fájdalmában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mégis Zsuzsa járt a legrosszabbul, aki az állatok közelségétől pánikrohamot kapott.Hogy képes volt- e a játék folytatására, az kedd este kiderül a TV2 képernyőjén.

 

„Remeg kezem-lábam! Én biztos hogy nem megyek végig még egyszer ezen a pályán. Egyszerűen pánikrohamom van”

- mondja Zsuzsa, aki el is sírja magát. A feladat egyébként már az első széria játékosait is komoly próbatétel elé állította, hiszen egy gyümölccsel teli kosárral kellett végigmenniük az akadálypályán, ami mellett elefántok álltak és mindent elkövettek, hogy megszerezzék a kosár tartalmát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?