LELKIZŐ

Családjáért aggódik Demcsák Zsuzsa szerelme

A műsorvezető férje folyamatosan figyeli az Indiából érkező híreket, hiszen családja ott került szigorú karanténba a koronavírus-világjárvány miatt.
  • Szerző: Buster

Demcsák Zsuzsa a botozástól félti férje családját Indiában mindenkit váratlanul ért a szigorú kormányrendelet, mely szerint 21 napra teljes zár alá helyezik a lakosságot a koronavírus-világjárvány idejére. A műsorvezető szerelme nagyon aggódik szeretteiért, hiszen Indiában igencsak szigorúan tartatják be az intézkedéseket. Aki megszegi a kijárási tilalmat, azt a csendőrök megbotozzák és büntetésre is számíthat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„A férjem már jó ideje folyamatosan figyeli az Indiából érkező híreket és sajnos van is oka az aggodalomra, hiszen ott is villámsebesen terjed a koronavírus”

– kezdte a -nak Demcsák Zsuzsa.

Krishan napi kapcsolatban van az édesapjával, a nővérével, és persze a barátaival is. Szerencsére mindenki jól van, de nincsenek könnyű helyzetben. Indiában szó szerint nem lehet kilépni az utcára és aki ezt megszegi, annak botozás jár. Meghatározták, hogy egy családtól ki az, aki hetente három alkalommal kimehet vásárolni, azt is csak szabott időben teheti meg, aggódom értük”

– mesélte a műsorvezető, aki együtt érez a férjével ebben a nehéz helyzetben. Zsuzsa lapunknak arról is beszélt, hogyan telnek a hétköznapjaik a karanténban.

Fotó: Markovics Gábor

„Nekem mostanában jóval hosszabbak a napjaim, mint korábban, hiszen már nem csak dolgozó nő, és anya vagyok, de tanárnő is, ahogyan most rengeteg más szülő. Én azt látom, hogy a gyermekeim nagyon sok önállóságot tanultak, amióta elindult számukra az internetes oktatás, így nekem egy rossz szavam sincs! Az „énidőt” is át tudtam csoportosítani kora reggelre, amikor még mindenki alszik… Nagyon hálás vagyok azért, hogy mi négyen, most rengeteget lehetünk együtt. Eddig is fontos volt számomra, de most még inkább felértékelődött a család fogalma...”

– nyilatkozta Zsuzsa.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?