LELKIZŐ

Balázs Andi: Nekem ezen az egészen át kellett esnem

Andi a karanténban töltött napok alatt döbbent rá, hogy korábban túlságosan magas fokozaton élte az életét. Most lelassított és rengeteg mindent átértékelt...
  • Szerző: Buster

Balázs Andi még nem szokta meg, hogy a rohanó hétköznapok után, most rengeteg ideje van, amivel kezdenie kell valamit. Szép lassan azonban kezdi megérteni, hogy bizonyos értelemben szüksége volt a koronavírus-világjárvány miatti leállásra. Erről a Maradj otthon- Karanténnaplók Joshi Bharattal című internetes műsorban beszélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Amikor jött a sokkhatás, hogy ennyi időm lett, nem is tudtam vele mit kezdeni. Sajnáltam magam és közben kapkodtam, mert mindent akartam csinálni. Mindent meg akartam oldani, miközben el kellett fogadnom, hogy most már időm az van…”

- kezdte Andi, aki sokat tanult önmagáról a mögötte álló karantén hetekben és ráébredt, hogy tulajdonképpen vannak pozitív hatásai is az önkéntes bezártságnak.

 

„Azt érzem, hogy velem ez most meg kell történjen. Túlpörgettem az életemet, kizsákmányoltam az egészségemet, és a társas kapcsolataimat. Túl akartam szeretni embereket, mindent én akartam megoldani. Most magamat is csendre és türelemre intem. A dolgok történnek tőlem függetlenül is, nem kell mindenáron ott lenni és belehalni minden egyes szituációba”

- mondta a színésznő

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?