SZTÁR

Szerző Ripost

9 hónapja

„A legtöbb ember egyből hazament volna” – megszólalt a sérüléséről Novák Zalán

Novák Zalán alig pár napja épült fel a sérüléséből, azonban nem rég ismét a kispadra kényszerült. Elmondása szerint azonban nem adja fel.

Szerző Ripost

Hétfőn ismét a villajátékkal folytatódott az Exatlon All Star! Bár ezúttal a Kihívók remekeltek, s megnyerték a napot, Novák Zalán még sem tudott felhőtlenül örülni, ugyanis újabb sérülése miatt nem játszhatott.

"Amikor megsérültem, tisztában voltam vele, hogy ez egy nagyon komoly sérülés. A legtöbb ember egyből haza ment volna, de az én szótáramban nem szerepel a feladás, így mindenáron szerettem volna tovább játszani. A terhelést sajnos nem úgy bírta a lábam, ahogy fejben elképzeltem. Ismét a kispadra kényszerültem és ezzel egy óriási kérdőjel van a fejem felett. A villát legalább sikerült elhoznunk, a csapat boldog, így én is" - kezdte Zalán, majd hozzátette: addig biztosan nem adja fel, amíg az orvosok azt nem mondják, hogy már nem folytathatja a játékot. A Kihívó minden erejével azon van, hogy visszatérhessen a versenybe.

"Szerintem elég sokat bizonyítottam, amikor a saját évadomban szakad combizommal futottam. Ilyen nevelést kaptam, aminek nagyon örülök. Ameddig lehet addig megyek, amíg az orvosok nem mondják, hogy ez túl veszélyes ahhoz, hogy így folytassam."

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!