7 hónapja

Megszakad a szív, ezt tette Kóbor János lánya

A legendás frontember legkisebb gyermeke, Léna a közösségi oldalán megható sorokkal búcsúzott az édesapjától. A 14 éves lánnyal együtt gyászol az ország.

Mióta az Omega frontembere, a zenészlegenda Kóbor János kórházba került a család hírzárlatot rendelt el, és tragikus elvesztése után sem szólaltak meg nyilvánosan. Tegnap Mecky legkisebb gyermeke azonban megtörte a csendet. Kóbor Léna egy búcsúlevelet tett közzé az Facebook-oldalán, amelyben elköszönt az édesapjától.

„Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a mennyben. Minden olyan gyorsan történt… Még nem tudtam felfogni, hogy soha többé nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem… Hirtelen egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút” – kezdte sorait az énekes kislánya.

„Nálad fantasztikusabb Apukát el sem képzelhettem volna”

A tizennégy éves Léna nem csak gyermeke, de múzsája is volt elhunyt édesapjának. Kettejük kapcsolata nem egy egyszerű apa-lánya kötelékről szólt. Kóbor János 64 éves korában köszönthette egyetlen kislányát, és bármit megtett volna érte. Bár a család a nagy korkülönbség miatt legbelül tudta, hogy eljön ez a szomorú pillanat, arra senki sem számított, hogy ilyen korán és ilyen gyorsan… Így érthető, hogy Lénának most lehetetlen elterelni a figyelmét.

„Látom a tv-ben, az újságcikkekben, a sok megemlékezést Rólad, de egyszerűen nem tudom elhinni a történéseket… Még az az emlék lebeg előttem, ahogy Balatonon vitorláztunk, és gondtalanul, boldogan éltünk. Veled a csöndet is élveztem. Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig „itt leszel és fogod a kezemet”, és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni! (…) Nálad fantasztikusabb Apukát el sem képzelhettem volna! Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol! De tudom, hogy majd egyszer úgyis fogunk még találkozni! Addig is ha le tudsz jönni hozzánk néha, tedd meg, kérlek! Adj néhány jelet, hogy jól vagy!” – írta.

„Mindig itt leszel lélekben”

Léna ugyan még fiatal, de apjának küldött nyílt levele erősebb érzelmekkel bír, mint azt bárki gondolta volna. Mecky szelleme és lelke köszön vissza minden fájdalmasan leírt szóból.

„Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is! Amikor felnézek a csillagokra, Te fentről „az égben lebegők csarnokából”, vagy „Gammapolisból” nézel le, és vigyázol ránk! (...) A végtelen nyugalmak fellegében, a gond nélküli felhők között tudom, hogy jobb már Neked! Minden elvesztett barátoddal, családtagoddal újra együtt lehetsz! Rengeteg mindent elértél életed során, és örökké egy legenda maradsz itt a földi világon! Egy olyan csoda voltál/vagy/ és leszel, akire emberek milliói néz fel és imád! De a legnagyobb rajongód mégis én vagyok! (…) Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol!” – zárta sorait Kóbor János kislánya.

Azt kívánom, próbáljanak a szeretetre koncentrálni

A rajongók, barátok, családtagok sem hagyták egyedül Lénát a gyászban. Olyan ember is osztozik fájdalmában, akivel ugyan nincs közeli kapcsolatban, lélekben azonban közelebb áll hozzá jelenleg bárkinél. Az egykori omegás, Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér sejti, mi mindenen megy keresztül most Kóbor kislánya.

„Visszaemlékszem milyen nehéz volt nekünk is. Ilyenkor mindenhol látni az újságcikkeket, a híradót, a posztokat. Szegény kis Lénának édesapja halála nem hírértékű, hanem valós tragédia. Nem tudják még, mi vár rájuk. Azt kívánom neki is és Zsókának is, hogy próbáljanak a szeretetre koncentrálni. Emlékezzenek minden boldogan együtt töltött közös percre. Nyitni kell a világ felé. Nem ma, nem holnap. Amikor készen állnak majd rá...”– osztotta meg a Bors pénteki számával Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Fidesz által támogatott jelölt nyert Orosházán, a baloldal kikapott

borsonline.hu

Szülei brutálisan megverték a tündéri kisfiút, mindkét lábát le kellett vágni

mindmegette.hu

Ne dobd ki a maradékot - spórolj! 8 szuper tipp az újrahasznosításra

mandiner.hu

Megvan, ki követi Toroczkai Lászlót a polgármesteri székben

ripost.hu

Zseniális ötlet, erre is használhatod a lehullott almát

hirtv.hu

Sajtóklub: Vastapssal fogadták Orbán Viktor történelmi beszédét az amerikai konzervatívok

origo.hu

Kiderült az igazság Csobot Adél és Istenes Bence házasságáról

mindmegette.hu

9 megfizethető helyettesítő drága összetevők helyett

ripost.hu

Áll a bál: A születésnapján alázták meg Meghan Markle-t

ripost.hu

Felcsúszott a röpis bombanő szűk felsője, kibuggyantak alóla óriási, ringó mellei

ripost.hu

Brutálisan kivégezte egykori szerelme Renátát, sokkoló részletek derültek ki

ripost.hu

Napelemekkel is csökkenthető a rezsi, még lehet pályázni

További cikkek

SZTÁR

Arat a halál: Tragikus hirtelenséggel távoztak ezek a sztárok

LELKIZŐ

Színészek, akik lába alól kicsúszott a talaj – Van kiút?

LELKIZŐ

Nyolc éve hunyt el Bajor Imre, így néz ki most a Kicsihuszár sírja - Fotó

LELKIZŐ

Leslie Mandoki: A mai napig irányadóak apám utolsó szavai

SZTÁR

Majka és Rúzsa Magdi: Sűrű hétvégét ígér a Plázs

SZTÁR

Tóth Gabi nagyon odatette magát a különleges templomban – Videó

SZTÁR

+18-as lesifotó: bugyi sem volt a celeben, barátja a lábai között matatott

SZTÁR

Tragikus hír jött: Meghalt a Kossuth-díjas magyar művész