Létrehozva: 2021.12.10.

Megszakad a szív, ezt tette Kóbor János lánya

A legendás frontember legkisebb gyermeke, Léna a közösségi oldalán megható sorokkal búcsúzott az édesapjától. A 14 éves lánnyal együtt gyászol az ország.

Mióta az Omega frontembere, a zenészlegenda Kóbor János kórházba került a család hírzárlatot rendelt el, és tragikus elvesztése után sem szólaltak meg nyilvánosan. Tegnap Mecky legkisebb gyermeke azonban megtörte a csendet. Kóbor Léna egy búcsúlevelet tett közzé az Facebook-oldalán, amelyben elköszönt az édesapjától.

„Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a mennyben. Minden olyan gyorsan történt… Még nem tudtam felfogni, hogy soha többé nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem… Hirtelen egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút” – kezdte sorait az énekes kislánya.

„Nálad fantasztikusabb Apukát el sem képzelhettem volna”

A tizennégy éves Léna nem csak gyermeke, de múzsája is volt elhunyt édesapjának. Kettejük kapcsolata nem egy egyszerű apa-lánya kötelékről szólt. Kóbor János 64 éves korában köszönthette egyetlen kislányát, és bármit megtett volna érte. Bár a család a nagy korkülönbség miatt legbelül tudta, hogy eljön ez a szomorú pillanat, arra senki sem számított, hogy ilyen korán és ilyen gyorsan… Így érthető, hogy Lénának most lehetetlen elterelni a figyelmét.

„Látom a tv-ben, az újságcikkekben, a sok megemlékezést Rólad, de egyszerűen nem tudom elhinni a történéseket… Még az az emlék lebeg előttem, ahogy Balatonon vitorláztunk, és gondtalanul, boldogan éltünk. Veled a csöndet is élveztem. Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig „itt leszel és fogod a kezemet”, és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni! (…) Nálad fantasztikusabb Apukát el sem képzelhettem volna! Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol! De tudom, hogy majd egyszer úgyis fogunk még találkozni! Addig is ha le tudsz jönni hozzánk néha, tedd meg, kérlek! Adj néhány jelet, hogy jól vagy!” – írta.

„Mindig itt leszel lélekben”

Léna ugyan még fiatal, de apjának küldött nyílt levele erősebb érzelmekkel bír, mint azt bárki gondolta volna. Mecky szelleme és lelke köszön vissza minden fájdalmasan leírt szóból.

„Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is! Amikor felnézek a csillagokra, Te fentről „az égben lebegők csarnokából”, vagy „Gammapolisból” nézel le, és vigyázol ránk! (...) A végtelen nyugalmak fellegében, a gond nélküli felhők között tudom, hogy jobb már Neked! Minden elvesztett barátoddal, családtagoddal újra együtt lehetsz! Rengeteg mindent elértél életed során, és örökké egy legenda maradsz itt a földi világon! Egy olyan csoda voltál/vagy/ és leszel, akire emberek milliói néz fel és imád! De a legnagyobb rajongód mégis én vagyok! (…) Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol!” – zárta sorait Kóbor János kislánya.

Azt kívánom, próbáljanak a szeretetre koncentrálni

A rajongók, barátok, családtagok sem hagyták egyedül Lénát a gyászban. Olyan ember is osztozik fájdalmában, akivel ugyan nincs közeli kapcsolatban, lélekben azonban közelebb áll hozzá jelenleg bárkinél. Az egykori omegás, Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér sejti, mi mindenen megy keresztül most Kóbor kislánya.

„Visszaemlékszem milyen nehéz volt nekünk is. Ilyenkor mindenhol látni az újságcikkeket, a híradót, a posztokat. Szegény kis Lénának édesapja halála nem hírértékű, hanem valós tragédia. Nem tudják még, mi vár rájuk. Azt kívánom neki is és Zsókának is, hogy próbáljanak a szeretetre koncentrálni. Emlékezzenek minden boldogan együtt töltött közös percre. Nyitni kell a világ felé. Nem ma, nem holnap. Amikor készen állnak majd rá...”– osztotta meg a Bors pénteki számával Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

metropol.hu

Bereczki Krisztián csak gépre kötve tud aludni

mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai