SZTÁRDZSÚSZ

„Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt” – Kóbor haláláról beszélt a menedzser

Közel egy hónapon keresztül harcolt a koronavírus ellen az Omega együttes frontembere. Megrázó részletek derültek ki a haláláról.
  • Szerző: Ripost

Kemény, közel egy hónapos küzdelem után, Kóbor János december 6-án elhunyt. Az Omega együttes frontembere mélyaltatásba került, amiből sajnálatos módon már nem tudott felébredni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Felesége, Deme Zsóka rendszeresen járt be a kórházba, és Kóbor János kórházi ágya mellett imádkozott. A Blikk információi szerint az utolsó pillanatokban is szerelmével volt.

Budapest, 2017. december 28.
Kóbor János énekes a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

„A felesége, Zsóka rendszeresen járt be hozzá, hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét” – mondta megtörten a lapnak a menedzser.

Nemcsak a rajongók és családja, de az egész ország gyászolja Kóbor Jánost, sőt még külföldi zenésztársait is megviselte a tragédia híre. Kóbor kislánya, Léna még csak tizennégy éves, így valószínűleg nagyon megviseli, hogy ilyen fiatalon kellett elveszítenie az édesapját.

„A családnak nagyon nehéz most. Rendezni kell a soraikat, elfogadni az elfogadhatatlant. Több rajongó is megjelent a házánál és mécsest gyújtottak Mecky emlékére. A család tudja, hogy sokan szerették őt, értik a fájdalmukat, és köszönik a rajongók támogatását, ám arra kérünk mindenkit, hogy ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket. Tartsák tiszteletben azt, mekkora lelki terhet jelent, hogy a kapu előtt ott égnek a mécsesek. Lesz majd megemlékezés, ennek pontos időpontjáról és helyszínéről tájékoztatjuk a rajongókat, ahogyan a temetésről is” – tette hozzá az Omega menedzsere.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?