ÉLETMÓDI

Szeretted a Szex és New Yorkot? Akkor csúnyán át lettél verve

Ki ne fújná kívülről az epizódok felét? Milyen kár, hogy megvezettek minket...
  • Szerző: FÁB

Te is faltad a Szex és New York epizódjait? Naná, hiszen új volt és friss, a humorát és a ruhákat pedig imádtuk. Pedig mennyi mindenben átvert minket...

1. Minden sarkon jobbnál-jobb pasik nyüzsögnek

A sorozatban szereplő nőknek nem az volt a legnagyobb gondjuk, hogy hol és kivel ismerkedjenek meg. A fő probléma az volt, hogy a heti, aktuális jelölt éppen megfelel vagy sem. Jó is lenne, ha ilyen simán menne az élet, nem pedig hónapokig várnánk, mire szembejön valaki, akin vére megakad a szemünk.

2. A barátnői négyes fogat mindig összetart

Kisebb összezördüléseik voltak ugyan, de a négyes mindig összeállt. És persze mindenki mindenkivel jóban volt. Pedig a női barátságok ennél sokkal komplikáltabbak, főleg akkor, ha 2 főnél többen vannak benne.

3. A pénisz mérete mindent befolyásol

Ha kiderült az aktuális férfiról, hogy kicsi a pénisze, akkor az felért egy drámával. Pedig nagyon is tudjuk, hogy nem a méret az elsődleges szempont.

4. A nők ordítva tárgyalják ki a kávézókban a szexuális életüket

A nők ugyan gyakran beszélik meg egymás közt az intim titkaikat, de igencsak ritkán fordul elő, hogy rendszeresen reggelizés közben harsogják az ágyjeleneteiket, méghozzá szomszédos  asztalnál ülők füle hallatára.

5. Ha napi 2 órát dolgozol, akkor is futja méregdrága ruhákra

Láttuk valaha bármelyiküket is dolgozni? Carrie néha pötyögött valamit a számítógépen, és állítólag dolgozott Miranda és Samantha is, mégis mindig, mindenre ráértek, a pénz pedig egy fikarcnyit sem volt probléma számukra.

6. A világ tele van csodás partikkal és kiállításmegnyitókkal

Ha az volt a kérdés, hogy hova menjenek aznap este, akkor nem nagyon merült fel, hogy a kanapén fognak pizzát enni és borozni. Mutasson valaki itthon egy olyan hetet, ahol minden napra jut valami nagyszabású és koktélruhás megnyitó. Főleg pedig olyan partit, ahol kizárólag szép harmincasok kortyolják a pezsgőt.

7. Ha megpillantasz egy sármos férfit, akkor biztosan leszólít

Hány olyan sztorit tudsz felidézni, hogy sóvárog valamelyik lány a kiszemelt férfi után, de ő nem lép oda? Vagy egyszerűen nem veszi észre a nőt? Ha egy pasit megláttak és tetszett nekik, akkor már csak az volt kérdés, hogy mikor és milyen szöveggel fog odalépni hozzájuk. Szép is lenne, ha ilyen flottul menne minden...

És ezeket olvastad már?