ÉLETMÓDI

Örülnek a természetes szabadságnak, ledobták a lányok a melltartót

Ezek a nők szakítottak a melltartóval, az eredmény pedig magáért beszél! Mutatjuk a bevállalós hölgyek tapasztalatait: élvezetes történetek következnek!
  • Szerző: A. G.

Kiskamasz kortól kezdve arra ösztönzik a nőket, hogy viseljenek melltartót, de egyre többen nehezményezik ezt a kötöttséget. Néhány nő pedig egyenesen úgy döntött, hogy búcsút mond mellek tartására alkotott holminak: megmutatják a világnak, hogy melltartó nélkül is van élet!

Lássuk, milyen változást okozott a szabad mellek léte:

1. Pár hónapja elkezdtem hanyagolni a melltartó használatát és megdöbbenve tapasztaltam, hogy majdnem egy kosárméretet nőtt azóta. Rettentően boldog vagyok ettől!

2. Először volt rajtam a crop top felső úgy, hogy nem vettem alá melltartót. Kicsit védtelennek éreztem magam, ugyanakkor különös izgalom lett úrrá rajtam. Örülök, hogy megtettem az első lépést.

3. Az orvosom tanácsára egyre kevesebbszer hordok melltartót, ami nagyon szokatlan érzés, hiszen amióta csak az eszemet tudom, a mindennapos öltözékem részévé vált. Persze nem örökre felejtem el,hiszen van néhány cuccom, amiben szeretem kihangsúlyozni a cicimet.

Lapozz a folytatáshoz!


4. Amióta nem viselek melltartót, a melleim teljesen más formát öltöttek. Egyenlőre nem tudom, mit is érzek pontosan, próbálom szoktatni magam a dologhoz.

5. Pultosként dolgozom egy bárban és úgy döntöttem egyik este, hogy leveszem a melltartót. Azóta többször is megcsinálom, ugyanis a borravalóm legalább az ötszörösére nőtt. Vajon miért...

6. Nekem annyira kicsik a melleim, hogy ha nem veszek fel melltartót, azt sem veszik észre a munkahelyemen. Úgyhogy inkább nem is hordok.

7. Érzés melltartó nélkül lenni napközben, mindenesetre a hátfájásomat megszüntette.

8. Kb. 2 éve hagytam fel a melltartóval, mert kényelmetlennek kezdtem érezni benne magam. Imádom, ahogy a dús kebleim ringatóznak és nem érdekel, hogy mások mit szólnak. A pasim odavan érte és én is.

Lapozz a folytatáshoz!


9. Ahogy beköszöntött a hideg időszak csak egy szorosabb felsőt veszek a blúzok és a pulcsik alá és senkinek nem tűnt fel. Amikor többeknek megemlítettem, azt mondták nekem, hogy ez gusztustalan. De mit számít ez, ha észre sem vették?

10. Amióta nem hordom, azóta könnyebb egyenesen tartani magam. Pedig erről pont az ellenkezőjét állítják...

11. Nekem sokkal petyhüdtebbek lettek a melleim amikor nem viseltem melltartót, úgyhogy egyszerűen el sem tudom képzelni nélküle a mindennapjaimat.

Lapozz a folytatáshoz!


12. Sosem gondoltam volna, hogy a hangulatomra ilyen pozitív hatással lesz, ha nem hordok melltartót. A munkahelyemen is sokkal fesztelenebb vagyok, mint akit kicseréltek.

13. Felhagytam a melltartóval és a lábaimat sem borotválom. Teljesen elegem van ezekből a társadalmi nyomásokból, hogy mitől nő a nő és a tökéletesség kérdéséből is. Nagyon fárasztó dolgok tudnak ezek lenni...

14. Amióta nem hordok melltartót, a szexuális életünk is fellendült a férjemmel. Ráadásul alig várja, hogy oda-oda kapjon a kezével, ha úgy érzi, hogy nem lát minket senki. Eszméletlenül izgató!

15. Az embereket csak úgy bevonzom ebbe a melltartó nélküli állapotban, ugyanis nagyszerűen érzem magam és tutira ezt érzik! Kár, hogy nem hamarabb tettem meg ezt a lépést, azóta megváltozott az életem is.

 

 

 

És ezeket olvastad már?