ÉLETMÓDI

Ez a Káma-szútra legizgalmasabb szexpóza: Garantált a csúcsgyönyör

A bujálkodás örökségének egyik legintimebb pózát mutatjuk be, hogy új csúcsokat hódíts meg! Mutatjuk is a gyönyört fakasztó pózt!
  • Szerző: A. G.

A szerelem ősi művészetének titkai segítenek neked felpezsdíteni szexuális életedet és  garantált örömöket nyújtanak, hiszen évezredek óta kifogyhatatlan a tárház.

A minőségi szeretkezés híveinek pedig mindig is a rendelkezésre áll a mesés kelet pikáns és mesterien kifinomult bölcsessége. Az is tény, hogy egyes pozitúrákhoz elkél a kellő edzettség és hajlékonyság, de akár akrobatikus elemeket is tartalmaznak.

A következő pozícióhoz szerencsére csekélyebb hajlékonyság is elegendő a nő részéről, a lényege annyi csak, hogy magasra fel tudja emelni a lábát.

Szétnyíló bambusz póz

A nő a hátán fekszik, egyik lábát megemeli és ráhelyezi a férfi vállára. A férfi szétveti a lábát, térdelve hatol be a hüvelybe, egyik kezével tartja a nő magasra emelt lábát, a másik kezét viszont a nő földön fekvő lábára támaszthatja. Ezzel önmagát is kitámasztja egy kicsit.

A nő mindkét keze szabad, ami korlátlan lehetőséget nyújt számára: önmagát is kényeztetheti, de akár a péniszt is cirógathatja az aktus során.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?