ÉLETMÓDI

Amikor bevadulnak a szeretők az ágyban: 15 nagyon durva szexkaland

Van, hogy elszabadul a szenvedély, és látható nyomai is maradnak a forró éjszakának. A férfiak lazábban veszik az ilyesmit, de a legtöbb csaj szeretne másnap a föld alá süllyedni. Nők mesélték el a legdurvább kalandjaikat!
  • Szerző: J.D.

Nincs is jobb egy durva éjszakánál, amikor elszabadulnak a szenvedélyek, és nem számít a berendezés vagy a testi épségét, csak letépitek egymásról a ruhát, és hadd szóljon! Ilyenkor a férfiak néha annyira bevadulnak, hogy valóban legszívesebben belekóstolnának a nőbe. Nyalogatják, harapdálják, és a legkéjesebben szívják ki például a nyakát. Vagy a vállát, hátát, meg amit el tudsz képzelni. Egy internetes fórumon nők osztották meg a legdurvább történeteiket arról, milyen volt heves szex után másnap nyilvános helyen megjelenni a méretes kék foltokkal.

1. "Egy pasi az arcomon hagyott kék foltot, ami aztán vagy egy hétig ott virított. Mindenki szörnyen aggódott értem, és kérdezgették, hogy ki ütött meg."

2. Jó vad éjszakánk volt egy pasival, akit aznap ismertem meg egy buliban. Reggel korán elhúzott, én meg csak akkor láttam, hogy nem egy, hanem három kék foltot hagyott a nyakamon.

3. Az egyik pasim akkora foltot hagyott a nyakamon, mint egy teniszlabda. Nem tüntette el az alapozó, meg a korrektor, de még  a púder sem, tiszta ciki volt.

4. Elfelejtettem garbót venni vagy lesminkelni a kék foltot a nyakamon, mielőtt bementem dolgozni. Főnököm odalépett hozzám, elvigyorodott, és megjegyezte, hogy örül, hogy megint randizok.

5. Még gimibe jártam, amikor a mellkasomon hagyott foltot egy lelkes srác. Anyám persze meglátta; azt mondtam neki, hogy tornaórán odakönyökölt valaki.

6. Velem még nem fordult elő, de egyszer hagytam egyet én a pasim nyakán. Én vagyok a főnöke, elég kínos volt másnap a meló.

7. Az exem tenyérnyi helyen kiszívta a nyakam. Apám meg akarta ölni.

8. Tizenöt voltam, és úgy gondoltam, romantikus lesz, ha kiszívom a pasim mellkasán a bőrt A-betű alakban; ez a nevem kezdőbetűje. Viszont otthon meglátta az apja, halál ciki volt átmenni hozzájuk utána.

9. Annyira jól sikerült a buli, hogy reggel tele volt a cicim kék foltokkal, amiket nyilván egy pasinak köszönhetek – de fogalmam sincs, ki volt.

10. Egy egyéjszakás kalandomnak sikerült rettenetesen kiszívnia a nyakam – másnap meg kezdtem az új munkahelyemen.

11. Elfelejtettem, hogy a pasim kiszívta a nyakam, és nem takartam el. Pasi a főnököm, és észrevette; kérdezte pajzánul, hogy mi történt a nyakammal. Azt mondtam neki, megütötte valaki. Erre úgy nézett rám, mint egy hülyére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?