ÉLETMÓDI

A világ legszexibb rendőrnője úgy vetkőzik, mint a profik!

Samantha főállásban hivatásszerû bûnüldöző. Ám a szolgálat végén, miután lerakja jelvényét, úgy pózol fehérnemûben a kamerák előtt, mint egy hivatásos modell.

Samantha Sepulvedet egyetlen nap alatt New York összes lakója megismerhette, hiszen a város egyik leghíresebb bulvárlapj,a a NY Post közölt róla egy igencsak pikáns cikket.

A lap állítása szerint Samanthában az ország legszexibb rendőrnőjét találták meg, aki nemcsak a város biztonságáért felel nap mint nap, hanem dögös fehérneműs képekkel is ellátja lakóit.

 

"Engem bármikor megbilincselhet!"

 

"Könyörgöm, tartóztasson le!"

- rendre jelennek meg ilyen és hasonló kommentek Samantha képei alatt. A rendőrnő fotóit elnézve, teljesen természetesnek tűnnek ezek a zaftos, érzelmekkel teli hozzászólások.

Samatha saját bevallása szerint a modellkedést gond nélkül össze tudja egyeztetni rendőri hivatásával. 2010-ben kezdett el rendőrként dolgozni, majd 2013-ban barátja révén kapott egyre több munkát szexi fehérneműmodellként.

A vetkőzés egyébként nem feszélyezi, sőt, örömmel pózol hiányos öltözékben.  Ugyanakkor az nagyon fontos neki, hogy karakteresen szétválassza két hivatását: azt mondja, rendőrnőként mindig nyakig begombolkozva, hátratűzött hajjal, smink nélkül jelenik meg kollégái és az emberek előtt.

Samatha egyébként szabadidejében imád világot látni. Szabadságát szinte minden esetben külföldi utazásokkal tölti. Tavalyelőtt nyáron pedig a Magyarországra is ellátogatott, egy hosszú hétvégét töltött Budapesten. Fővárosunkról csak annyit mondott, hogy az egyik leglenyűgözőbb közép-európai úti cél.

 

És ezeket olvastad már?