ÉLETMÓDI

A legmélyebb szextitkok, amikről nehezen beszélnek a férfiak

Azt gondolod, csak a nők bizonytalanodnak el néha? A férfiak szexualitása is ugyanilyen bonyolult, csak nehezebben beszélnek róla!
  • Szerző: S.M.

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a férfiak és a szex viszonya egyszerű mint a faék: legyen jó és minél több. Pedig ennél sokkal összetettebb a dolog! Íme 9 tény, ami minden pasit foglalkoztat, de semmi pénzért nem mondanák egy nő szemébe!

1. Néha vadul szereti

A becézgetésnek is megvan a maga ideje, de néha nagyon jól jön, ha elveszted az önuralmad. Markold meg a karját erősen, túrj a hajába és húzd meg - a nyers vágy jeleitől elveszíti az eszét!

2. De igen, ki akarja próbálni az anális szexet

Még ha nem is hozta szóba soha, minden pasi fantáziáját izgatja a dolog. De ezt kérni nehéz ügy, úgyhogy ha lányként neked is megfordult már a fejedben, hogy ezzel kísérletezz, dobd fel nyugodtan! Hálás lesz érte.

3. Tényleg aggódik, hogy túl kicsi a szerszám

Azt gondolnád, hogy egy férfi elengedi ezt a kérdést akkor, amikor rendszeresen kezdi használni és látja, hogy működik: boldoggá tud tenni vele egy nőt. Hát nem: a péniszméret miatt mindig is gyötrődni fognak! Rajtad a sor, hogy meggyőzd: imádod minden porcikáját és úgy jó, ahogy van! Mondd, hogy soha nem láttál még szebbet vagy nagyobbat, és elképesztő, amit csinál vele!

4. Szereti, ha szereted a tested

"Volt egy barátnőm, akiről fél éven keresztül nem került le a melltartó az ágyban: nem azért, mert annyira szexi darabok lettek volna, hanem mert kényelmetlenül érezte magát nélküle. Egy idő után sok volt a jóból: úgy éreztem, hogy nem érzi jól magát velem, ha ennyire nem tudja magát elengedni."

Hidd el, ha egy pasi szeret és kíván, akkor egy cseppet sem fog az apró hibáiddal törődni a pillanat hevében!

5. Szexinek akar látszani a szemedben

Úgy tűnhet, hogy egy pasi csak annyit készül egy randira, ameddig a zuhany tart - ha szerencséd van, még egy finom illatú dezodor is a kezébe kerül, de ezzel tényleg vége. Szó sincs róla! Ugyanúgy szeretne tetszeni neked, mint te neki és ugyanúgy boldoggá teszik a bókok, úgyhogy ne fukarkodj velük! Mondd el, ha tetszik az inge vagy különösen szexi a haja, és meglátod, mennyivel jobb lesz mindkettőtök hangulata!

6. Nem kell folyton csipke!

Ugyanolyan szexinek találnak, ha egy pamutbugyiban és egy apró trikóban flangálsz előttük, mint ha fűzőbe és harisnyakötőbe préseled magad, csak másfajta hangulatot ad a kényelem. A természetesség néha sokkal jobban esik, mint a selyem érintése!

7. Imádja a váratlan képeket, akkor is, ha fel vagy öltözve!

A szelfik generációja vagyunk: küldj egy képet magadról, amikor csak eszedbe jut! Nagyon fog neki örülni és feldobja a napját, akkor is, ha nincs apropója és akkor is, ha éppen nem tökéletes a frizurád!

8. Szüksége van arra, hogy tudja: te is kívánod

Semmi nem bizonytalanít el vagy tör össze jobban egy pasit, mint az, ha szeretkezni akar veled, de te válasz nélkül visszautasítod. Tudasd vele, hogy te is kívánod, és ha éppen nem vagy abban a hangulatban, az nem neki szól! Különben a lelkére veszi és azt fogja hinni, hogy nem a szexszel van bajod, csak éppen vele nem akarsz lefeküdni.

9. Az ágyban leginkább bizalomra van szüksége!

Ha félénk vagy szégyenlős vagy az ágyban, akkor ő sem tudja a legjobb formáját hozni. Ha már ott vagytok, engedd el magad! Legyen a szex hangos, legyen vidám, legyen szórakoztató vagy pihentető! Ha szeretnél valamit kipróbálni, szólj nyugodtan! A lényeg, hogy érezze: biztonságban és kényelmesen érzed magad vele, ez pedig az alapja annak, hogy valóban jó és önfeledt legyen a szex!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?