ÉLETMÓDI

7 jel, hogy a kapcsolatod végleg válságba került

Úgy érzed, semmihez sincs kedved, sötéten látod a jövőt és minden szenvedély kihunyt a kapcsolatodból? Azt reméled, majd változik, de ha belegondolsz, már hónapok óta romokban a lelked. Vedd észre, hogy a vége!
  • Szerző: Z.B.

Hónapok óta csak lakótársként éltek egymás mellett, szinte már vitatkozni sincs erőd, csak azt érzed nem vagy önmagad és már rég elveszítetted a régi lendületed és fényed. Amikor már megoldani sem akarjátok, biztos lehetsz benne, hogy nincs visszaút. Íme, a jelek, hogy a visszafordíthatatlanul válságba került a kapcsolatod!

1. Hatalmi harcok!

Egy egészséges kapcsolatban a felek egyenrangúként kezelik egymást. Ha a mérleg nyelve megborul, és egyikőtök elnyomottnak érzi magát, ez a hatalmi harc nagyon elmérgesedhet.

2. Kritizálás!

Egyfolytában azt érzed nem tudsz megfelelni. Minden helyzetben csak kritizál és egy pozitív szót vagy biztatást nem kapsz tőle.

3.   Nem kértek, parancsoltok!

Amikor valamelyikőtök mindig megmondja a másiknak, hogy mit csináljon. Szinte parancsolja, és el is várja, hogy úgy legyen.

Listát készít és hatalmas balhét csap, ha valamelyik pont kimaradt.

4. Irányít téged!

Semmi szabadságod nincs, minden lépésedről tudni akar, és ha nem érsz haza időben, teljesen kiborul. Rosszabb esetben nem is enged el egyedül otthonról, csak vele mehetsz mindenhova.

5. Mindig neki van igaza!

Teljesen mindegy, hogy te mit mondasz nem lehet igazad. Õ mindig, mindent jobban tud.

6. A párod depressziós!

A depresszió megmérgezi az egész kapcsolatot, ha egyikőtök "megfertőződött" könnyen átterjedhet a másikra is. Egymást húzzátok lefelé, ahelyett, hogy támaszt és kapaszkodót nyújtanátok.

7. Folyamatos az ingerlékenység!

Az ingerlékenység alacsony intenzitású harag. Állandóan negatív energiával veszitek magatokat körbe, és szép lassan megöltök mindent, amit szerettetek a kapcsolatban.

 

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?