Nincs

5 kínos baki, amit szeretnél elfelejteni szex után

Akad néhány kínos baki szex közben, ami akár el is ronthatja az együttlétet. Mindenkivel megesett már legalább egyszer. Nem kell pánikolni!
címkék:
  • Szerző: ripost

Mindannyian egyetérthetünk abban, hogy szex közben bizony történnek furcsa dolgok. A romantikus filmek egy varázslatos mesét festenek eléd, ahol tökéletes a világítás, szenvedélyes, szexi és legfőképpen izgató arcot vág mindenki, összeillenek a testek, a pózváltás könnyű és légies, a hangok gyengédek és kellemesek, és makulátlanul tiszta marad mindenki, mert a testnedvek elillannak vagy nem is léteztek. Ezzel szemben a valóság teljesen más, így néha joggal érezheted magad kényelmetlenül, pedig nem kéne, hiszen minden teljesen normális, csak nem élünk hollywoodi álomvilágban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mindenkivel megtörtént, legalább egyszer!

1. Nevetséges arcot vágsz!

Fotó: 123 rf

Igen, aktus, de leginkább orgazmus közben megesik, hogy igencsak vicces arcot vág a partnered, és te legszívesebben belenevetnél az arcába.

De tudd, hogy a te arcod sem festményre való ilyenkor.

2. Nem olajozott a dolog!

Semmi sem rosszabb annál, mint ha nem izgultál fel eléggé, és szárazon próbáltok egyről a kettőre jutni. A titok a hosszú, hosszú előjáték!

3. Nunipuki!

A vaginád is kiadhat pukiszerű hangot, hiszen a fizika az fizika. Ilyenkor általában bizonygatod, hogy ez nem olyan puki volt, hanem egészen más. Ez teljesen természetes, szóval felesleges stresszelni rajta.

4. Nem hiteles hangok!

Ha elkap a vágy, és szenvedélyesen egymásnak estek, nem kell figyelned a hangokra, csak engedd ki azokat, és élvezd az aktust. Azonban biztosan megtörtént már veled is, hogy annyira nem élvezted, de mégis azt akartad mutatni, hogy mennyire finom. Na ilyenkor jönnek azok a kínos, kevésbé hiteles, teátrális nyögések.

5. Szóba kerül az ex


Fotó: 123 RF

Akár szex előtti vagy utáni beszélgetés során, akár a konkrét aktus közben, mintegy segítségképpen, hogy mennyei legyen az orgazmusod, véletlenül kicsúszik, hogy ezt más hogyan csinálta, és próbáljátok meg úgy. Ember legyen a talpán, aki ezek után még összehozza a tökéletes aktust.

címkék:
És ezeket olvastad már?