ÉLETMÓDI

Ezek a nők kedvenc szexpózai

Megkérdeztük a nőket, mit és miért imádnak igazán.
címkék:
  • Szerző: THE_D

Rengeteg szexpóz lézetik, szinte csak a fantázia, illetve persze a biológia szab korlátokat a lehetőségeknek. De ahány ember, annyi kedvenc. Mi természetesen arra voltunk kíváncsiak, hogy mely pózoktól indulnak be leginkább a nők. Természetesen nem hagytuk annyiban a dolgot, hanem meg is kérdeztük tőlük, hogy mit és miért imádnak. Ők pedig nyíltan és őszintén válaszoltak nekünk.

Ettől teljesen beindulok

Lehet, hogy unalmasnak tűnik, de én a misszionárius pózra esküszöm. Több oka is van. Egyrészt így tudok közben csókolózni a pasimmal, ez pedig nekem iszonyú fontos, mert a nyelvünk játéka megsokszorozza számomra az élményt. Ezen felül azért is szuper ez a póz számomra, mert olyankor, amikor erősen egymáshoz tapad a testünk, az ő mozgása izgatja a csiklómat, és ez egyszerűen fergeteges. Úgyhogy hiába klassz mindenféle más megoldás is, nálam a misszionárius a nyerő – avatott be minket a 24 éves Bianka.

Ősi, ösztönös szenvedély

Totálisan begerjedek, ha a férjem mögém kerekedik, és hátulról tesz magáévá. Előjön belőle valami teljesen állatiasnak és ösztönösnek ható szenvedély, és ez rám is nagyon erősen hat. Na jó, oké, az is sokat számít, hogy ilyenkor valami nagyon durva mélységben élem át az együttlétet: teljesen betölti a testemet az övé. De mégis az ösztönös és ősies jellegű, szinte rituális együttlét az, ami abszolút mindenek felettivé teszi számomra az ilyen együttlétet – osztotta meg velünk a 38 éves Nóra.

Féktelen csábítás

Nem ez a leginkább átlagos póz. És amúgy egyáltalán ne gondoljátok, hogy nálunk minden héten terítékre kerül az ilyesmi. De én attól vagyok egészen libabőrös, ha állva szexelünk a férjemmel. Szerintem egyébként nem is annyira fizikailag okoz csak örömöt, hanem inkább azért, mert ez valahogy a teljes féktelenség és vonzalom megtestesülése. Amikor el sem jutunk az ágyig, hanem valahol menet közben leszünk egymáséi, a falnak dönt, a ruhák a földön hevernek körülöttünk, és egészen lényegtelen, hogy most végül hány percig tart az aktus, sőt engem még az sem különösebben érdekel, hogy én magam elélveztem-e. Ebben ilyenkor nem az a lényeg. Hanem az őserő és a csábítás – súgta meg élményeit a 34 éves Nikolett.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?