Létrehozva: 2019.02.11.

Csiklójáték mesterfokon: 14 hiánypótló aranyszabály

Maguk a nõk tudják a legjobban, hogyan kell a nõi szentélyt csúcsorgazmusig izgatni. És ha kell, el is magyarázzák egymásnak a dolog mikéntjét és hogyanját. Nagyon pikáns tanácsok következnek!

A női orgazmus nemcsak a férfiak számára rejtély, sokszor maguk a nők sem biztosak benne, mit kell tegyenek, hogy végre berobbanjon a gyönyör. Az is tény, hogy ahány nő, annyiféle csiklóizgatás hatásos. Egy internetes fórumon kendőzetlenül osztották meg egymással, hogyan szoktak eljutni a csúcsra, amikor önkielégítést végeznek. Ez a tudás pedig a férfiak hasznára is válhat…

1. „Én fel szoktam dobni a dolgokat egy kis pornóval, sokkal gyorsabban felizgulok, ha nézem az aktust, és a nő helyébe képzelem magam.”

2. „Csajok, a nő legjobb barátja a zuhanyfej. Eszméletlen nyomást csinál odalent, mintha egy férfi jó határozottan, mégis gyengéden megmarkolna. Bizsereg tőle minden részem.”

3. „Én a vibrátorra esküszöm, hatalmas orgazmust okoz. Sokan aggódnak, hogy akkor a férfival már nem is olyan lesz az aktus – de ki mondta, hogy a közös ágyba nem vihetem be a kis játékszeremet?”


4. „Emlékszem az első maszturbálásomra; idő kellett, míg rájöttem, milyen technika a legjobb nekem. Van, aki képtelen az ujjaival gyönyört szerezni magának, nekem meg ez jött be.”

5. „Ugyanúgy meg kell adni a módját, mint a jó szexnek. Nem lehet üvöltő tévé, mosógép és villanyfény mellett ellazulni. Szexi zene, illatok, párnák, gyertyafény, és síkosító…”

6. „Az ujjak járhatnak körkörösen, átlóban a csiklón, de finoman lehet nyomkodni is a csiklót. Mindenkinek más jön be.”

7. „Nem csak a pasik, de mi, nők sem mind tudjuk, hogy a csikló végig ott húzódik a nagyajkak alatt. Szóval nem árt ott is kényeztetni a területet az ujjaknak, vibrátornak…”


8. „Nekem a vibrátor nem annyira jött be, szerintem maszturbálásnál mindegy, hogy történik-e behatolás. Úgyis a csiklód miatt fogsz elmenni.”

9. „Egyik csajtól hallottam, hogy úgy kell körözni két ujjbeggyel a csiklón, mint egy DJ a lemezen. Kipróbáltam. Hát… nagyot szólt!”

10. „Én attól ájulok be, ha előre-hátra járnak az ujjaim, nagyon hamar érzem a forróságot a testemben, és pár perc alatt el is megyek.”


11. „Szerintem előbb a csiklót kell harcra készre izzítani, vagyis az ujjak játszanak. Aztán jöhet a behatolás dildóval vagy ujjakkal. Ha tudod, hol a G-pontod, és jól megnyomod, eszméletlen orgazmusod lesz.”

12. „Síkosítót muszáj használnod, ha vibrátorozol, de akkor se árt, ha csak a csiklóddal játszol. Próbáljátok ki, milyen, ha nincs száraz dörzsölődés közben. Ég és föld a különbség.”

13. „Ki mondta, hogy csak hanyatt fekve lehet? Nekem hason sokkal izgatóbb, de olyan is volt már, hogy az oldalamon feküdtem.”

14. „Nem kell azon se kiakadni, ha sokára, vagy egyáltalán nem jön az orgazmus. Akkor is kellemes a bizsergés, amit ez a játék okoz. És egyébként pasival sincs mindig. A nőkkel ez előfordul.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország drámai bejelentése a háború jövőjéről

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

magyarnemzet.hu

Elutasították Ilaria Salis kérelmét, marad a magyar börtönben

life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza