A Nemzeti Összetartozás Napja: Ez ad erőt a magyarságnak!

POLITIK

Kipakoltak a nők: Ettől a férfiviselkedéstől másznak leginkább a falra

A férfiaknak gyakran fogalmuk sincs, miért van otthon mosolyszünet. A nők ugyanis egészen ártalmatlannak tűnő dolgok miatt sértődnek meg.

Sokszor azt hiszik a férfiak, hogy egy számukra teljesen természetes viselkedés ártalmatlan; aztán a párjuk vagy a kollégájuk úgy bepöccen tőle, hogy nem győznek bocsánatot kérni. Egy online fórumon elárulták a nők, hogy melyik az a férfiviselkedés, amitől azonnal harapósak lesznek: ez pedig nem más, mint amikor a teremtés koronái nyilvánvaló dolgokat akarnak elmagyarázni nekik. A nők ugyanis ettől úgy érzik, teljesen ostobának tartja őket a fickó, és ez mindennél jobban felbosszantja őket. Azt is elárulták, pontosan mit mondott az a férfi, aki a legjobban kihozta őket ezzel a sodrukból…

Fotó: Pexels.com

„Mentünk haza a férjemmel, és én vezettem. Már a szomszéd utcában voltunk, amikor szólt, hogy a házunkhoz majd itt kell jobbra befordulni. Érted, mintha nem minden nap itt mennék haza melóból, vagy annyira hülye lennék, hogy ne találnék nélküle haza. Nem tette zsebre, amit kapott.”

„Álltam a sorban a hentespult előtt az áruházban, és egyszer csak mellém lépett egy vadidegen fickó a sorból, és elkezdte magyarázni, hogy hol van a húsos pult, és mit lehet ott kapni; mintha még életemben nem vettem volna húst. Lehet, hogy udvarolni próbált így, de rettentő bénán csinálta.”

„Ablakcsere volt nálunk, és amikor végeztek a szakik, a férjem odahívott az új ablakokhoz. Azt hittem, azt akarja, hogy én is gyönyörködjek bennük, de nem; elkezdte elmagyarázni, hogyan kell kinyitni, becsukni, bukóra nyitni. Mintha eddig nem ilyen ablakaink lettek volna. Megkérdeztem tőle, teljesen hülyének néz-e; akkor megsértődött.”

„A legjobb az a kollégám volt, aki mindenféle bevezetés és bármi nélkül, kávézás közben elkezdte magyarázni nekem, hogyan kell tampont használni. Nagyjából minden hülyeség volt, amit mondott, de végighallgattam rezzenéstelen arccal; csak később röhögtük ki a kolléganőkkel.”

„Mindig felidegesít azzal a férjem, amikor elkezdi fejtegetni, hogy a menstruáció egyáltalán nem fáj, csak hisztiznek a nők. Szoktam mondani, hogy szeretném, ha egyszer kipróbálná. Aztán, ha nagyon köti az ebet a karóhoz, nem érti, hogy min sértődtem meg.”

„Mondtam a pasimnak a múltkor, hogy nem indul a kocsi, lemerülhetett az aksi. Kijött a házból, beszállt, és megpróbálta ő is beindítani, mintha valami idióta lennék, aki nem tudja, mit beszél.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elviselhetetlen sztárok: kikkel a legrosszabb együtt dolgozni?

origo.hu

Hivatalos bejelentés: 800 UFO-rejtélyt vizsgál a NASA

metropol.hu

Figyelmeztetés: az ország ezen területein jönnek ma záporok

hirtv.hu

Időközi polgármester-választást tartanak ma Kéleshalmon

life.hu

Vigyázz! Erre a levélre semmiképpen ne kattints rá

travelo.hu

Ritkán látni ilyen irizációs légköri jelenséget, mint most Indiában

ripost.hu

Ledobta a melltartót a háromgyermekes színésznő: félmeztelenül pózolt

ripost.hu

"Lassan haladok" – videón, mi hátráltatta Suhajda Szilárdot a halála előtt

ripost.hu

Nagy a baj, rossz hír érkezett a börtönbe zárt Galambos Lajcsiról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A tudósok megállapították: így ismerhető fel egy csaló a társkeresőn

ÉLETMÓDI

Erre a 3 csillagjegyre áldást hoz a májusi angyalhoroszkóp

ÉLETMÓDI

Ne vásárold: így termeszd otthon egyszerűen a bazsalikomot!

ÉLETMÓDI

Ennek a 3 csillagjegynek az idei május lesz élete legnehezebb hónapja

ÉLETMÓDI

Fogadjunk, hogy levegő után fog kapkodni egy 3,3 milliárdos szépvölgyi ház kapcsán!

ÉLETMÓDI

Korábban elképzelhetetlen mértékben hat az időjárás az energiakereskedelemre