OLDALVONAL

Wichmann Tamás fia édesapja utolsó napjairól beszélt

Hosszan tartó súlyos betegség után, egy héttel 72. születésnapját követően, február 12-én 21.33 órakor elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes kenus.
  • Szerző: ST

Wichmann Tamás fia, Balázs, a Nemzeti Sportnak mondta el, hogy édesapja állapota az utóbbi egy hétben rohamosan romlott. Az elmúlt két napban az ágya mellett virrasztottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Wichmann Tamás
Fotó: MTI

„A legalattomosabb kór vitte el, de küzdött az utolsó pillanatig. A Szent László Kórházban ápolták gyakorlatilag december 27. óta, innen vittem fellépésekre, a meghívásoknak eleget téve, de az utóbbi egy hétben rohamosan romlott az állapota. Nagyon sokat szenvedett. Az utóbbi három napban pedig teljesen leépült fizikailag, mentálisan, csak a szíve vitte előre, meg a makacssága – ahogy a sportpályafutása során mindig is. Két napja virrasztottunk az ágya mellett, de szerda késő este fél tíz után örökre lezárta a szemét„ - mondta el a legendás kenus fia, Wichmann Balázs a Nemzeti Sportnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?