TÜZELŐÁLLÁS

Van mit megbeszélni: jó barátja üzent Marco Rossinak

Märcz Tamás szeretne hosszabban elcsevegni a magyar fociválogatott szövetségi kapitányával. Erre a közeljövőben talán lesz is lehetőségük.
  • Szerző: HBK

A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Märcz Tamás a %%-nak elmondta, szeretne leülni egy hosszabb beszélgetésre a magyar fociválogatottat irányító Marco Rossival. A két szakember évek óta jó barátságot ápol egymással, most pedig lenne miről beszélgetniük, hiszen rövid időn belül mindketten legyőzték Horvátországot a saját sportágukban.

A férfi pólósok vasárnap az Európa Kupát hódították el Zágrábban, míg a futballválogatott a Groupama Arénában győzte le Eb-selejtezőn a vb-ezüstérmes horvátokat. Rossi a vízilabdások sikere után azonnal gratulált Märcz Tamásnak.

„Marco személyesen is küldött nekem gratuláló üzenetet, ennek nagyon örültem. Lelkileg mindig támogatjuk egymást, én is nagyon örültem a horvátok ellen aratott futballgyőzelmünknek. Felemelő volt látni a Rossi-csapatot, ahogy legyőz egy futballnagyhatalmat. Remélem, hogy a két sportág sikerei kéz a kézben járnak majd. Marcóval mindig tartalmas beszélgetéseket szoktunk folytatni, most már kijár, hogy egy picit hosszabban is leüljünk egymással csevegni. Jó lenne, ha nem csak szakmázni tudnánk, hanem úgy beszélgetnénk, mint két jó barát” – nyilatkozta lapunknak Märcz.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?