TÜZELŐÁLLÁS

Megmondták a tutit a Vidi sztárjai, erre mindenki felkapta a fejét

Kovács István és Kovácsik Ádám vicces kedvében volt a PAOK elleni győztes meccs után.
  • Szerző: HBK

A Vidi csütörtök este bravúros győzelmet aratott a PAOK ellen a labdarúgó Európa-liga negyedik csoportkörében. A magyar bajnok nagyon közel került a továbbjutáshoz, nem csoda, ha a csapat játékosai vicces hangulatban nyilatkoztak a meccs után.

A csereként beálló Kovács István például nagy derűltséget okozott, amikor elmondta: a tervük az volt, hogy 5–0-ra nyernek görög riválisuk ellen.

„Ma este azt éreztem, hogy a PAOK annyit tud megtenni a pályán, amennyit mi megengedünk neki, úgyhogy ült teljesen, amit a szakmai stáb elképzelt. Mind a két mérkőzésen jobbak voltunk ellenfelünknél, még akkor is, ha a Chelsea mögött a második legjobb csapatról beszélünk. Erre most rácáfoltunk”mondta a Vidi középpályása.

A hazai kaput védő Kovácsik Ádámnak nem sok dolga akadt a meccsen, majd elmagyarázta, hogy miért nem fázott a hűvös időben.

„Sokan voltak a stadionban, és ilyenkor mindenki melegíti a másikat. A viccet félretéve nagyon sok kirúgásom volt, végig ott voltam fejben, szerintem egy ilyen hangulatú meccsen nem lehet fázni.”

És ezeket olvastad már?