TÜZELŐÁLLÁS

Marco Rossi elárulta, ez fáj neki a legjobban

A három meccsen szerzett hét pont jól mutat a csapat neve mellett, ám így is lehet hiányérzetünk.
  • Szerző: sk

A lengyelek elleni hazai döntetlen után idegenben győzte le nagyon simán San Marinót és Andorrát a fociválogatott – jól kezdte tehát a gárda a világbajnoki selejtezőket. Az Andorrában 4-1-re megnyert találkozó után Marco Rossi értékelt. A szövetségi kapitány összességében elégedett, azonban így is fáj neki valami.

„Egyedül a Lengyelország elleni mecset sajnálom, érzésem szerint ott mi álltunk közelebb a győzelemhez. Azért az egyperces lefagyásért kár, amikor a két gólt kaptuk…” - ismerte el az olasz szakember.

Rossit megkérdezték Szoboszlai állapotáról

Jó lett a rajt Rossi csapatától
Fotó: mlsz.hu

Rossi elárulta, az andorrai meccsen egy ízben felötlött benne, nehogy megismétlődjön a négy évvel ezelőtti katasztrófa. 2017-ben 1-0-ra kikaptunk a miniállam otthonában.

„Amikor az első félidőben a kapunk előtt veszítettünk labdát, a négy évvel ezelőtti mérkőzés emlékei jutottak eszembe, de szerencsére megúsztuk azt a szituációt. A fordulás után szemmel láthatóan elfáradt az ellenfél, erővel jobban bírtuk a meccset, és ennek köszönhetően több terület nyílt előttünk. Szép gólokat szereztünk, egyedül a hajrában befújt tizenegyest sajnáltam kicsit, a kapott gól nélküli meccsek minden edző lelkének jót tesznek”

A kapitány szerint a mutatott játék bárki ellen vállalható.

„Ha így megyünk ki a pályára, mindegy ki az ellenfél, hogy egy az egyben jobb játékosokból áll-e vagy sem, mert ha alul is maradunk, a szurkolók biztos nem fogják azt kiabálni, »K..va gyenge!«.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?