TÜZELŐÁLLÁS

Kifakadt Doll, óriási változások fenyegetnek a Fradinál

Nem lennénk a focistái helyében. Égszakadás, földindulás jöhet a nyári szünetben az Üllői úton.
  • Szerző: vav

Thomas Dollnak volt már gondja a játékvezetőkkel, a "libalegelő" pályával, de újabban már a saját "halott" csapatát bírálja kőkeményen. A szombat esti, Vasas elleni hazai vereség után a Fradi német edzője már nem a rossz hozzáállás vagy az összpontosítás hiánya miatt támadta a focistáit. Ennél is rosszabb: olyasmi miatt, amin nemigen tudnak változtatni, és amiben neki is van felelőssége.

A lefújás után, a tévé kamerája előtt még vehemensen, kicsit később, a sajtótájékoztatón már lehiggadva, de szinte szóról szóra ugyanazt mondta:

"Felfoghatatlan, hogy a kapott gólokra mennyire passzívan reagáltunk, mi is hozzásegítettük az ellenfelet a győzelméhez. Ez tökéletesen leírja a jelenlegi helyzetünket. Sok minőséget veszítettünk a nyáron. Nem hiszem, hogy mentális probléma lenne a csapatnál.

Némelyik játékosban nincs több, mint amennyit nyújt, így ez egyértelműen minőségi probléma.

Ez pedig fáj, mert az elmúlt három évben nagyszerű dolgokat építettünk fel. Gyakorlatilag megkaptuk a büntetésünket némelyik sikertelen transzferért. Most van még hátra pár mérkőzés, ez lesz az igazi erőmérő. Kiderül, hogy helyt tudunk-e állni.

A klub a nyári szünet alatt meg fogja nézni, hogyan építse tovább a csapatot, ki az, akire lehet számítani, és ki az, akire nem

- jövendölt nagytakarítást Thomas Doll.

A bajnoki címvédő, milliárdokból építgetett Ferencváros tavaly ilyenkor már két hete behozhatatlan előnnyel megnyerte az NB I-et. Ehhez képest, idén hat fordulóval a vége előtt az Európa-liga selejtezőért is küzdenie kell: már csak a középmezőnyben vergődik, 11 pontra az éllovas Honvédtól, 5-re a dobogós Vasastól.

És ezeket olvastad már?