TÜZELŐÁLLÁS

Itt a hivatalos megerősítés, eldőlt Böde Dániel jövője a Fradinál

A magyar válogatott csatár nem távozik a csapattól, ezt a klub vezérigazgatója jelentette ki.
  • Szerző: HBK

Ha Szerhij Rebrovon múlik, Böde Dániel a Ferencváros játékosa marad tavasszal. Ezt Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója nyilatkozta szombaton az M1 aktuális csatornán.

Orosz Pál szavai szerint december 16-án a MOL Vidi FC ellen a játékvezető finoman fogalmazva „hagyta a kemény játékot”, de az ő játékukból is volt, amit hiányolt.

Kérdésre válaszolva elmondta: a Vidi ellen megsérült Lovrencsics Gergő és Varga Roland jobban van; utóbbinak emlékezetkiesése is volt a mérkőzésről, és nagyon csúnyán találta el őt Vinícius Paulo.

„Nagyon ritkán fordul elő véletlenül”, hogy valakit fejmagasságban, hátulról letalpaljanak – jegyezte meg Orosz Pál.

Megismételte, hogy a szezon közben érkezett Szerhij Rebrov vezetőedzőnél is időre van szükség, az igazi Rebrov-csapatot tavasszal láthatják a nézők. Mint ismertette, január elején újra találkoznak a futballisták, utána Törökországba mennek két hétre, felkészülési meccseket játszanak. Mint mondta, a céljuk, hogy a télen nagyjából végleges keret alakuljon ki, amellyel neki lehet vágni a nemzetközi kupaselejtezőknek.

Orosz Pál jelezte: a hárompontos rendszerben az öt pont „nem óriási előny”, sokkal jobb lett volna a nyolc, vagy esetleg egy Vidi elleni győzelemmel a tizenegy. Hangsúlyozta: továbbra is az a cél, hogy a Ferencváros 120. születésnapra nyerjék meg a bajnoki címet és a Magyar Kupát is. Kiemelte: nemzetközi szinten végre a klubhoz méltó produkciót kell nyújtani, írja az MTI.

Arra a kérdésre, hogy ha Rebrovon múlik, Böde Dániel a Ferencváros játékosa marad-e tavasszal, Orosz Pál úgy válaszolt: igen, a válogatott csatár esetében csak egy hét pihentetésről volt szó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?