TÜZELŐÁLLÁS

Durván kiakadt Böde Dániel, ezért dühöngött a Fradi sztárja a kispadon

A magyar válogatott támadót lecserélték, ezen húzta fel magát. A meccs után viszont csak dicséretet kapott az edzőjétől.
  • Szerző: HBK

A Ferencváros labdarúgócsapata a Mezőkövesd elleni szombati győzelmével bebiztosította őszi bajnoki címét az NB I-ben. Böde Dániel kezdő volt, a 61. percben azonban lecserélték, amin nagyon felhúzta magát.

A magyar válogatott csatár lehajtott fejjel sétált le a pályáról, majd leült a kispadra, hogy aztán dühét a kezébe nyomott kabáton vezesse le, amit nagy erővel a földre vágott, közben pedig mondta a magáét.

A mérkőzés után a Fradi edzője, Szerhij Rebrov nem tért ki erre az esetre, csak dicsérő szavakkal illette Bödét.

„Dani jól játszott hatvan percig, utána úgy éreztem, cserére van szükség. Ha hatvan percig tud jól játszani, azzal is teljesen elégedett vagyok. Most Lanzafame lőtt gólt, Böde pedig többet vette ki a részét a védekezésből, legközelebb lehet, hogy fordítva lesz. Úgy láttam, jól működött ez a rendszer, így nem kizárt, hogy marad ugyanez, és legközelebb is ugyanígy két csatárral játszunk. Nem az a fontos, hogy ki mennyit játszik, a lényeg, hogy minden pályára lépő játékos beleadjon mindent”idézte a fradi.hu Rebrovot.

És ezeket olvastad már?