TÜZELŐÁLLÁS

Cicit villantott a focistafeleség

A tartalékkapus Lindegaard neje mindent bedobott az Manchester United díjátadó gáláján. Missé Beqiri hazájában már sztár, Angliában is az lesz?
  • Szerző: HG

A pályán csak ritkán domboríthat a Manchester United tartalékkapusa, Anders Lindegaard. Az angol sztárklub évadzáró gálaestjén azonban a felesége, Missé Beqiri "domborítása" révén a középpontba került. Az albán származású svéd bikinimodell merész, melltartó nélkül viselt ruhájával ellopta a show-t a szebbnél szebb futballista-feleségektől és -barátnőktől.

Az éppen az év legjobbjává választott spanyol kapus, David De Gea mögött másodhegedűs Lindegaard korábban így vallott szerelméről:

Éles eszű és elképesztően szép. Hálát adok Istennek, hogy az enyém.

A dán kapus tavaly vette feleségül a 25 éves szépséget, akitől már kisfia is született. Julian anyukáját a szexepilje (és a szája melletti anyajegye) miatt leginkább a korábbi amerikai szupermodellhez, Cindy Crawfordhoz hasonlítják.

Missé odahaza Svédországban, és párja révén Dániában igazi sztár, számos nagy divatmárka kampányában és a legnagyobb magazin címlapjain is szerepelt már. Könnyen elképzelhető, hogy a hatásos manchesteri fellépésével a szigetországban is karrierbe kezdhet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?