OLDALVONAL

Zsebébe nyúlt a magyar focista: milliós adomány beteg gyerekek javára

Nem múlhat el ünnepi időszak úgy, hogy Huszti Szabolcs ne gondolna a gyerekekre. Gyermekkórház korszerűsítésére adott pénzt.
  • Szerző: vav

Huszti Szabolcs újra milliós adománnyal segítette a Madarász Utcai Gyermekkórház korszerűsítését: a MOL Fehérvár labdarúgója által felajánlott összeget ezúttal ultrahang-gépek vásárlására fordította a Gyermekkor Alapítvány – derül ki a korábbi válogatott játékos menedzserirodája, az F-group honlapjáról.

Több mint tíz éve segíti a jótékony szervezetet
Fotó: MTI

„Példaértékű és megsüvegelendő Huszti Szabolcs úr viselkedése, nekem van szerencsém hosszú évek óta ismerni, így tudom: amellett, hogy vérprofi és kitűnő sportoló, végtelenül jólelkű úriember. Felelősségtudó, nagyszerű családapa. Sosem felejti el, honnan indult, mik a fontos dolgok az életben. Hálásak vagyunk a mindenkori segítségéért, nem győzöm hangsúlyozni, valamennyi adományára nagy szükség van. Ezúttal két új ultrahang-gépet vásároltunk, az egyik a kardiológiára, a másik pedig az intenzív osztályra került. Mindkét helyen már elavult, vagy éppen működésképtelen műszereink voltak, így elengedhetetlen volt a beruházás. Többmilliós gépekről van szó, így minden hozzájárulás elengedhetetlen, Huszti Szabolcs úr felajánlása is kellett ahhoz, hogy meg tudjuk vásárolni ezeket a modern eszközöket.„

– mondta Dr. Kemény János kuratóriumi elnök.

„Szülőként az ember tapasztalja, sajnos előfordul, hogy a gyermeke megbetegszik és kórházba kerül. Ilyenkor mindannyiunknak az a vágya, hogy a lehető legjobb ellátást kapja a gyerek. Tudom, milyen, amikor tehetetlen és kiszolgáltatott vagy, szóval, ha kicsit is hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a Gyermekkórház modernebb körülmények között fogadhassa a betegeket, már megérte segíteni. A Gyermekkor Alapítvánnyal immár több mint tíz éves a kapcsolatom, a doktor úr mindig részletesen elmondja, mire fordítják a felajánlásomat, de magam is látom, mennyit változott a kórház az elmúlt időszakban. Boldog vagyok, hogy ebben nekem is van némi részem, és bízom benne, hogy a szülők is tapasztalják, hogy jó kezekben van a gyermekük”

– árulta el Huszti Szabolcs.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?