OLDALVONAL

Vigyázz a dohányzóasztallal! Élsportolót is kórházba küldött már!

Jávorszarvas és horgászzsákmány is elbánt már focistával a szabadidejében. A 8 legröhejesebb sérülés a pályán kívül.
  • Szerző: VaV

Nyaralás közben is rájár a rúd az élsportolókra. A Függetlenség Napján két amerikaifocistának is a kezében robbant a petárda, amputálni kellett az ujjukat (egyikük egy 60 millió dolláros szerződést bukott a hülyesége miatt). A Bayern München brazil védője, Dante pedig hazájában, a tengerparti homokban, lábtengózás közben szenvedett izomsérülést.

Mégsem ezek minden idők legőrültebb sérülései, amelyeket a sportolók nem a hivatásuk gyakorlása közben szenvedtek el. A %% összegyűjtötte a legemlékezetesebb baleseteket, amelyek során futballisták más sportokba belekóstolva robbantak le.

 

1. Sven Beuckert jobb hüvelykujját leszakította a lova. Szegény pára megijedt valamitől és megugrott, amikor a német futballkapus a kezére tekert gyeplőn vezette maga mellett.

2. Alessandro Nesta, az olaszok világbajnok védője olyan hevesen játszott a Play Stationnel, hogy elszakadt az ín a bal hüvelykujjában. Egy hónapra kidőlt, műteni kellett.

3. Daniel Bierofka korábbi német válogatott középpályás a kisfiával focizgatva elvágta a lábát a dohányzóasztallal.

4. Zlatko Dedic szlovén csatár mutatóujja gokartozás közben szakadt le.

5. David Seaman kifogott egy jókora halat, de az is kifogott rajta: kificamodott az Arsenal kapusikonjának a válla.

6. Julio Arcával egy medúza bánt el, amikor fejest ugrott az Északi-tengerbe. Az argentin középpályást kórházba vitték: súlyos allergiás reakciót, csalánkiütéseket váltott ki a csípés.

7. Kasey Keller amerikai kapuslegenda a golfütőjével kitörte a saját elülső fogait.

8. Svein Gröndalen még a 70-es évek végén egy harcias szarvas miatt maradt le a norvégok vb-selejtezőjéről. Hajnalban az erdőbe ment futni, és az út mellől rátámadt, lökdöste az agancsával egy jávorszarvasbika.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?