OLDALVONAL

Végre megszólal, Kemény Dénesnek önti ki a szívét Kósz Zoltán

Kósz Zoltánt szeptemberben gyanúsította meg egy kiskorú lány, mint kiderült, teljesen alaptalanul. A legendás kapus ma este tiszta vizet önt a pohárba...
  • Szerző: sk

Hosszú hónapok után megtöri a csendet és szerda este exkluzív interjút ad a Kossuth Rádiónak a megvádolt olimpiai bajnok vízilabdázó.

Tavaly szeptemberben akaratlanul keveredett botrányos ügybe Kósz Zoltán. Az olimpiai aranyérmes vízilabdakapust és kollégáját, Petőváry Zsoltot egy korábbi növendékük gyanúsította meg. A 13 éves kislány azt állította, a legendás pólósok szexuálisan zaklatták őt. A rendőrség soha nem gyanúsította meg Kószékat, mint kiderült, a kislány hamisan tanúskodott. Így az ügyből nem is lett semmi.

A kapus a Magyar Rádió „Az este-házigazda” című műsor szerdai adásában beszél az elmúlt hónapokról. Nem kérdés, megviselte őt a hercehurca. Kósz elárulta: saját maga számára is kiderült végre, hogy bizony ő is tud haragudni...
Érdekesség, hogy az est házigazdája Kemény Dénes lesz, aki kapitánya volt a kapusnak, és a barátja is lett - most pedig meginterjúvolja őt.
Az adás szerda este 21.06-kor kezdődik a Kossuth Rádióban.

A műsor az interneten keresztül is követhető, illetve az egyes adások korlátozott ideig visszanézhetők, illetve visszahallgathatóak a www.mediaklikk.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?