OLDALVONAL

Új karrierbe kezdett a magyar olimpiai bajnok, sokan fel sem ismerik

A tizenháromszoros világbajnok tavaly döntött amellett, hogy teljesen új területen próbálja ki magát.
  • Szerző: Ripost

Számos frigyre lépő pár nem is tudja, hogy a tizenháromszoros világbajnok Szabó Szilvia kajakos vezényeli le házasságkötési ceremóniájukat. Miután 2006-ban végleg felhagyott a versenysporttal, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség alkalmazásában marketingesként dolgozott, egészen 2018 októberéig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azóta viszont új munkát talált, az önkormányzati hivatalos procedúrát követően ünnepélyes, személyhez kötött, oldott hangulatú megerősítésre vágyó házastársak keresik fel vál­lalkozását.

„Előzetesen elbeszélgetünk, felmérem az igényeiket, megírom az egyedi, csak róluk szóló szertartás szövegét. Maga a rendezvény 20-40 perc körül mozog, amelyeket úgy és ott bonyolítok le, ahol arra a pároknak igénye van” – mondta Szilvia a Borsnak. Ő nem anyakönyvvezető, nyomatékosít, tanfolyamot végzett szertartásvezetésből, Budapesten és vonzáskörzetében kereshető fel. Van olyan házaspár, amelyik időkapszulát vagy éppen homoköntést rendel tőle, extrém kéréssel ed­dig még nem találkozott.

„Korábbi marketinges munkavégzésem 24 órás szolgálatot jelentett, így annak nagyon örülök, hogy most több idő marad két gyermekem nevelésére” – tette hozzá a háromszoros olimpiai ezüstérmes, kilencszeres Eb-aranyérmes Szilvia, akinek nagyon jólesik, ha emlékeznek még vendégei a sporteredményeire.

És ezeket olvastad már?