OLDALVONAL

Teljes sötétségben a Fradi, mennyi esélyt kaphat Doll?

Egy éve minden homályos a Fradinál. Vajon meddig tûri ezt a vezetőség?
  • Szerző: Ripost

A villámcsapás és a sötétség miatt majd három órán át szenvedett a Fradi Felcsúton a Videoton ellen. Sok haszna nem lett ebből sem, a 3-1-es vereség után újra Thomas Doll vezetőedző távozását követelik a szurkolók. A német mester persze továbbra is magabiztos.

Nem hinném, hogy három hónap alatt rosszabb edző lettem volna

– utalt Doll vélhetően arra, hogy májusban még kupát nyert vele a csapat.


Tény, a Fradi Dollal bajnoki aranyat és három kupát zsebelt be, ugyanakkor tavaly nyár óta, a Partizani elleni kupafiaskót követően egyfolytában szenved. A csapat leghosszabb győzelmi szériája három meccs volt, ami ilyen kerettel édes kevés. Ha már a keretet említjük, Doll közel négy év alatt 40 új focistát igazolt, de a mai napig azzal magyarázza a kudarcokat, hogy nincs elég minőségi játékosa.
Hazai porondon felemás a mérlege, nemzetközi szinten azonban egyértelműen pocsék. Négy kupaszezonon alatt egyetlen bravúrt sem ért el a csapat, sőt, többször is – a Zseljeznicsar és a Partizani ellen – szerényebb képességű gárdával szemben esett ki.


Mindemellett a vezetők kitartanak Doll mellett. Indoklásként annyit mondanak, nem szabad egyik pillanatról a másikra megválni attól az embertől, aki bajnoki címig vezette a gárdát. Az igazi ok ugyanakkor az lehet, hogy élő szerződés miatt drága lenne a német szakember, valamint stábtagjainak menesztése.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?