OLDALVONAL

Szörnyű tragédia történt az M3-ason, megható segítséggel álltak elő a focikapusok

A szülők és a négyéves Milán esküvőre mentek, amikor nagy sebességgel egy parkoló buszba csapódtak.
  • Szerző: Ripost

Összefogtak a focikapusok a Nyírség hálóőre, Ascsillán Anett megsegítéséért, aki egyedül neveli 4 éves öccsét és 16 éves húgát.

Rengeteg felajánlást kapott a 21 éves Anett azóta, hogy édesanyja és kisöccsének édesapja április 26-án az M3-ason Kisasszonytér pihenőjében életüket vesztették. A szülők és a négyéves Milán esküvőre mentek, amikor nagy sebességgel egy parkoló buszba csapódtak, amit csak a gyerekülésben hátul ülő fiú élt túl.

Anett húga, a 16 éves Marietta szintén focizik. Nemrég Kapusok egy kapusért néven indult akció, hogy a két testvérét egyedül nevelő Anettnek segítsenek.

"Két hete kerestek meg a kez­deményezéssel Elbert Gáborék, aki a Nyíregyháza korábbi ügyvezetője, és nagyon jólesett" – mondta a Borsnak Anett, aki az NB II-es Nyírség kapuját védi. Az akció részeként minden hó­napban 3 kapus ajánlja fel a mezét licitre, májusban a világbajnokságra kijutott U17-es válogatott játékosa, Megyeri Gábor, az 1860 München játékosa, Székely Georg és a siófoki Molnár Péter.

Anett édesanyjáék éppen házfelújításon dolgoztak, amikor a tragédia történt: "Elsősorban ennek a befejezésére fordítjuk a felajánlásokat, hogy aztán a testvéreimmel vissza tudjunk költözni. Még nem lehet tudni, mi történt pontosan, a nyomozás folyik, de jó lenne már tisztán látni."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?