OLDALVONAL

Segélyen tengődnek a dúsgazdag dartsos lányai

Milliárdokat dobált össze, de négy gyereke közül csak kettőt füröszt tejben-vajban. A másik kettő felőle akár éhen is halhat?
  • Szerző: VaV

Kocsmasportból még senki sem keresett annyit, mint Phil „The Power“ Taylor. A darts 16-szoros világbajnoka vagy 10 millió fontos (4,5 milliárd forint) vagyonnal bír, két lánya mégis nélkülöz.

Taylor 2011-ben vált el négy gyermeke anyjától, Yvonne-tól. A legkisebb testvér, Natalie 22 éves (már a negyedik babáját várja), de nehezményezi, hogy a válás óta apja átnéz rajtuk. Nagyanyjuk tavalyi temetésén nem is szólt hozzá egy szót sem.

Régen jó apa volt, csak sajnos alig volt otthon. Most luxuséletet él, röpköd a világban, Robbie Williamsszel lóg, miközben mi a fennmaradásért küzdünk. Mintha szégyellne.

Natalie négy évvel idősebb nővére, Kelly egy drogosokkal és prostikkal teli, lepukkant szállóban él segélyből.

Nővérüket és bátyjukat, Lisát és Christophert közben továbbra is támogatja Taylor, házakat és autókat vesz nekik, törődik a gyerekeikkel is.

Újra és újra megpróbáljuk vele felvenni a kapcsolatot. Az ügynökén keresztül is, de a számát sem adja meg nekünk.

Taylor vécépapírtartókat gyártott, míg neje egy születésnapjára meg nem lepte egy dartstáblával, és kétévnyi gyakorlás után sportoló nem lett belőle. A Sun kérdésére szóvivője elárulta: tud a lányai nehézségeiről, de azt nem árulta el, hogy miért nem segít rajtuk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?