OLDALVONAL

Óriási botrányt kavarhat a világsztár bunyós

Nem először lenne példa arra, hogy az egész világot átveri. Ellenfele még nincsen, Németországban pedig látni sem akarják.
  • Szerző: HBK

Tyson Fury váratlanul bejelentette, hogy május 13-án újra ringbe lép, holott ellenfele és versenyzési engedélye nincs a brit bokszolónak.

2015 októberében Fury hatalmas meglepetésre legyőzte Vlagyimir Klicskót, később azonban lemondott a bajnoki öveiről, mert kokaint találtak a mintájában. Ezenkívül a versenyzési engedélyét is felfüggesztették.

Fury azóta tehát nem bunyózott, a Klicsko elleni visszavágót kétszer is lemondta. Tavaly ősszel bevallotta, hogy mániás depresszióval küzd, ezért fogyasztott alkoholt és kábítószert. A mostani visszatérésére sem szabad mérget venni, egyszer már bejelentette a visszavonulását, hogy aztán visszavonja azt.

„Ez nonszensz, kizárt dolog, hogy ilyen rövid idő alatt megoldja a problémáit, képtelenség, hogy formába tudta magát hozni. Ez a hír egyszerűen nem lehet igaz, remélem csak egy rossz vicc az egész. Az biztos, hogy Fury Németországban nem fog bunyózni, azt nem engedjük meg neki”reagált a hírre a német szövetség vezetője, Thomas Pütz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?