OLDALVONAL

Nagy László megcsalt és megalázott felesége: A válópert hamarosan elindítjuk

Nagy László felesége exkluzív interjút adott a Borsnak. Többek közt azt is elárulta, párja holmijai még mindig a közös otthonukban vannak, így szó sincs arról, hogy külön élnének. Erika azonban a történtek után úgy fogalmazott: eddig nem adta be a válópert. Eddig...
  • Szerző: Bors

A sztársportoló felesége, Nagy Erika a Borsnak beszélt először arról, hogy az eddig megjelent hírekkel ellentétben nem éltek külön a férjével, és a válást sem indították el, legalábbis öt nappal ezelőttig még nem, amikor Laci és Sónyák Szilvia fitneszmodell közös szerelmes fotót posztolt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy László felesége hamarosan beadja a válási papírokat

Nagy László felesége hamarosan beadja a válási papírokat (Fotó: DTK Show)

Most természetesen már másképp gondolkodik a megcsalt asszony: a férje nem csak megbántotta őt, de meg is alázta az egész ország előtt. Sokkoló élmény lehetett a sztársportoló feleségének meglátni, ahogy a férje, a gyermeke édesapja egy másik nő karjaiban boldog, mindezt úgy, hogy Laci személyes homlijai még mindig a közös házukban vannak.

„Jelenleg a férjem személyes holmijai még mindig a közös házunkban vannak, azonban a történtek fényében a válópert hamarosan elindítjuk”

„Ennél több részletet a lányom védelmében ahogy eddig sem, úgy ezután sem szeretnék a magánéletünkről mondani” – jelentette ki Erika a Borsnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?