OLDALVONAL

Nagy Laci felesége az internetről tudta meg, hogy a férje lecserélte

Nagy László gyermekének édesanyja is a közös szerelmes fotóból értesült arról, hogy elhagyta a férje Sónyák Szilviáért. Erika minderről a Borsnak adott exkluzív interjújában beszélt.
  • Szerző: Bors

Mint arról a is beszámolt, a volt veszprémi és barcelonai kézilabdasztár, Nagy László pár nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy egy párt alkot Sónyák Szilvia fitneszmodellel. A páros boldogan posztolt egy közös, szerelmes fotót, amihez sokan gratuláltak nekik – akkor senkiben fel sem merült, hogy a kapcsolatukkal bárkit is megbántanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy Laci felesége sem tudott arról, hogy megcsalják

Nagy Laci felesége sem tudott arról, hogy megcsalják (Fotó: MTI)

Az újságokban ugyanis az jelent meg, hogy Nagy László már válófélben van a feleségével, Nagy Erikával, vagyis szabad ember, aki nem tartozik senkinek elszámolással. Az igazság ehhez képest az, hogy a sportoló felesége mit sem tudott arról, hogy ők már nem alkotnak egy párt, sőt!

Az Instagramról tudta meg ő is a hírt...

Nagy László neje is a közösségi oldalakról értesült arról, hogy gyermeke édesapja már más oldalán keresi a boldogságot. Erika a Borsnak adott exkluzív interjújában beszélt erről.

„Sajnos Laci új kapcsolata nagyon fájóan és váratlanul derült ki számunkra néhány nappal ezelőtt, mint ahogy Laci döntéséről és a közös fotójuk nyilvánosságra hozataláról sem tudtunk”

- mondta a megcsalt feleség a Borsnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?