OLDALVONAL

Kórházban a Nemzet Sportolója: megszólalt a jó barát

Ha minden jól megy, Jónyer Istvánt kedden délután hazaengedik a kórházból.
  • Szerző: SK

Mint arról beszámoltunk, péntek éjjel óta kórházban ápolják Jónyer Istvánt. A világbajnok asztaliteniszező egy baráti összejövetelen lett rosszul, mentőautót kellett hozzá riasztani. Szerencsére jobban van, akár már kedden délután hazaengedhetik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Tényleg minden rendben van, csak egy kicsit álmos vagyok. Már hajnalban is vizsgálnak, nem hagynak aludni a dokik – mondta a Borsnak nevetve a világbajnok. – Megértem az orvosokat, hogy csak akkor engednek el, ha megbizonyosodtak arról, hogy valóban minden oké velem. Szóval, én már mennék.”

Jónyer István májusban lett a Nemzet Sportolója

Jónyer elmondta, számtalan ismerőse telefonált neki, érdeklődve hogylétéről, meghatódott azon, mennyire izgulnak érte a barátok, az ismerősök.

Klampár Tibor nagyon izgul világbajnok társáért, mondta is neki, jobb lesz, ha visszavesz a tempóból.

„Megígértette velem, hogy visszafogom magam a mindennapokban. Mint mondta, van még sok olyan program, amiről nem hiányozhatok, olyan ahová csak hármasban mehetünk. Eddig mindig mindent megfogadtam, aztán minden maradt a régiben. Most, és lehet ez a jelzés kellett hozzá, rájöttem, az egészségnél nincs fontosabb!” – mondta Jónyer, aki Klampárral és Gergely Gáborral nyert aranyat csapatban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?