OLDALVONAL

Kitálalt a jóbarát, ezért sírta el magát Dzsudzsák

Végre kaptunk néhány választ, immár érthetőbb, hogy mi okozta a magyar válogatott csapatkapitányának könnyeit.
  • Szerző: Ripost

A júniusi „világégés”, az andorrai 0-1 után a magyar válogatott csapatkapitánya elsírta magát az újságírók között. Éreztette, valami nagyon nem volt rendben a keretben, a felkészülésben, de konkrétumokról nem beszélt.


Úgy tűnik, megtaláltuk a választ a kérdésre.

Dzsudzsák kifakadását és könnyeit a fiatal játékosok mentalitása váltotta ki

– állítja egy, a neve elhallgatását kérő bennfentes, aki jól ismeri a magyar válogatottat:

"Balázs némelyik fiatal játékos hozzáállása finoman szólva sem volt megfelelő Andorrán. A magyar válogatott keretéhez tartozni megkövetel egy bizonyos magatartást, de egyesek ezt nem kezelték megfelelően. Ráadásul nem csak a nemzeti csapatnál akadnak velük gondok, időnként a klubcsapatoktól is panasz érkezik a viselkedésükre."

A fenti mondatok alapján immár könnyen megfejthető Dzsudzsák Balázs panasza. A magyar válogatott csapatkapitánya is utalt a fiatalokra.

Nézd meg Dzsudzsák emlékezetes kifakadását!

Dzsudzsák nem mondott neveket, azonban Bernd Storck szövetségi kapitány legfrissebb kerete alapján a „bűnösök” névsora kisakkozható. Tudniillik az andorrai szereplők hat legfiatalabb tagja most nem kapott lehetőséget. Ezúttal Szoboszlai Dominik, Kleisz Márk, Tóth Bence, Sallai Roland, Balogh Norbert és Nagy Dominik kimaradt.

És ezeket olvastad már?