OLDALVONAL

Ingyenes vetítés lesz Puskás Ferenc születésnapján

Az érdeklődők március 29-én hétfőn 12.00 óráig regisztrálhatnak.
  • Szerző: SK

200 szerencsés néző egy zártkörű online vetítésen nézheti meg április elsején este a Puskás Ferenc életét bemutató musical tavalyi előbemutatóját – írja az Origo.

„Idén április 1-én ünnepelné 94. születésnapját minden idők legismertebb magyar sportolója, Puskás Ferenc. A legendás futballista életéről készült, és a tavalyi előbemutatón fergeteges sikert aratott Puskás, a musical alkotói különleges online eseménnyel tisztelegnek Öcsi bácsi emléke előtt: 200 szerencsés néző számára teszik lehetővé, hogy 2021. április 1-én este 20:30-tól a puskasmusical.hu oldalon zárt- és szűk körű, ingyenes online vetítésen tekinthessék meg a tavalyi előbemutató felvételét” – közölték a szervezők.

Az érdeklődők március 29-én hétfőn 12.00 óráig regisztrálhatnak a zártkörű vetítésre a www.puskasmusical.hu oldalon, a szervezők pedig március 30-án kedden 12 óráig értesítik a 200 szerencsést.

Az izgalmas történet, a sodró lendületű hangszerelés és kiváló színészi játék mellett a darabot 60 táncos, 30 gyerekszereplő és látványos artistaprodukció teszi feledhetetlenné.

A főbb szerepekben Veréb Tamás, Fehér Tibor, Ember Márk, Kovács Gyopár, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Nagy Sándor, Szerednyey Béla, Harsányi Levente, Cseke Péter, Berettyán Nándor, Pásztor Ádám, Náray Erika, Barabás-Kiss Zoltán és Cseh Dávid Péter láthatók.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?